Kandidat


Søker du ny jobb eller ønsker å jobbe som konsulent?

 

Registrer din CV eller søk direkte på en konkret stilling. Du kan også sende din CV direkte per e-post til den personen i Capus du ønsker, se under Teamet.

Stillingssøk

På våre nettsider kan du fortløpende følge med på våre stillinger. Finner du en aktuell stilling kan du søke på denne direkte. Registreringen tar under ett minutt.

Åpen søknad

Capus er alltid åpne for å komme i dialog med nye kandidater, og da særlig innen de områdene vi har løpende oppdrag. Dette gjør du via vår kandidatregistrering.

Karriereveiledning

Capus tar daglig pulsen på arbeidsmarkedet. Ønsker du en reell vurdering av dine jobbmuligheter og ditt karrierepotensial, er Capus en god sparringspartner. For de som ønsker en utvidet bistand til identifisering av karrieremuligheter og omstillingsprosesser, tilbyr Capus et 5 timers standardprogram. 


Diskresjon og etikk

Alle henvendelser, søknader og annen dokumentasjon behandles konfidensielt. Cv-er, søknader og andre papirer makuleres etter prosessene og datalagring skjer i henhold til Personopplysningsloven.

Capus følger strenge etiske retningslinjer, og legger vekt på profesjonalitet. Capus benytter standardiserte rutiner og Veritas-sertifiserte verktøy slik at alle parter får en trygg og profesjonell prosess.