Historie

Capus ble etablert i 2004, og har lenge vært et av landets ledende rekrutterings- og bemanningsmiljøer. Selskapets historie går tilbake til 1999, da IT-Vikar ble etablert.
 

1999:
IT-Vikar etableres som tilbyder av rekrutterings- og bemanningstjenester innen IT i Oslo-regionen. Selskapet vokser raskt i årene som følger.

2004:
IT vikar og Kristian Lennertzen etablerer merkenavnet Capus, og Capus Gruppen dannes. Det settes fokus på rekruttering.

2005:
Capus Prosjekt etableres. Tjenesten fokuserer på konsulentmegling og sourcing av prosjekter. Selskapet får en rekke tunge IT-oppdrag. Capus opplever sterkt vekst i omsetningen.

2008:
Capus Financials etableres. Divisjonen fokuserer på økonomi, finans og regnskapssegmentet. Hovedfokuset er fremdeles rekruttering og spesialistbemanning, men stillingene man rekrutterer til blir betydelig tyngre og forankret høyere i oppdragsgivers organisasjon.

2010:
Capus åpner kontor i Stavanger. Etableringen skjer gjennom et vellykket oppkjøp av en kjent aktør i markedet.

2011: 
Capus Express etableres og konseptet med direkterekruttering blir raskt en stor suksess. Capus er nå 28 medarbeidere og en av de største tilbyderne i Norge innen leder-, spesialist- og direkterekruttering.

2014:
Capus overtok eierskapet av Styrelederskolen AS. Styrelederskolen er landets ledende leverandør av praktisk innrettet opplæring om styrearbeid.