For kunde søker vi Senior Regnskapskonsulent

Capus leverer fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 30 ansatte et av landets største og ledende rekrutteringsmiljøer. Konsernet HR-Gruppen, som Capus er en del av, har totalt 43 ansatte. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Capus’ organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.
Ønsker du å være med på den digitale reisen regnskapsbransjen står oppe i? Da er dette stillingen for deg!

Selskapet ønsker å bli fremtidens regnskapsførerselskap! Gjennom dyktige kollegaer og ved å være langt fremme på skybaserte regnskapstjenester er selskapet godt rigget til å tilby moderne regnskapstjenester. Selskapet går nå i gang med en større satsning og ser med det etter kandidater som brenner for å bruke ny teknologi for å skape økt effektivisering og kundetilfredshet.

Vi ser etter en dyktig person med erfaring fra systemet Xledger.

Arbeidsoppgavene består av:
  • Regnskapsarbeid, årsoppgjør og rådgivning
  • Oppdragsansvar for egne og andres kunder

Det er ønskelig at du er autorisert regnskapsfører eller har revisortittel.

Vi tilbyr:

  • En utfordrende stilling med varierte arbeidsoppgaver og faglige utfordringer
  • Del av et stort faglig miljø
  • Gode karrieremuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Gode pensjons-, låne- og forsikringsordninger

For ytterligere informasjon knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Seniorrådgiver Johannes Westersø i Capus, på tlf. 95 17 91 69 / e-post: jwe@capus.no eller Researcher Ingrid Syrstadeng på tlf. 21 95 81 63 / e-post: is@capus.no. For å komme i betraktning til stillingen må du laste opp din CV og søknad.