Seniorrådgiver rekruttering IT- Capus

Capus leverer fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 30 ansatte et av landets største og ledende rekrutteringsmiljøer. Konsernet HR-Gruppen, som Capus er en del av, har totalt 43 ansatte. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Capus sin organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.
Capus har hatt svært god utvikling og vunnet flere store rammeavtaler med ledende selskaper innen Telekom, IT, Retail, Oil & Gas. Capus ønsker å styrke organisasjonen ytterligere med en ny seniorrådgiver som primært skal ha fokus på rekrutteringsløsninger innen IT relaterte roller. Du skal jobbe med ulike rekrutteringsløsninger innen IT for våre kunder og det er derfor viktig at du har forståelse for hvilke utfordringer og behov kunden har.
Capus har klare ambisjoner om videre vekst og du må evne og selge inn og gjennomføre egne rekrutteringsprosesser, samtidig som du samarbeider tett med dyktige kollegaer intern. Vi søker en drivende og markedsorientert medarbeider med høy arbeidskapasitet. Du må ha en kommersiell holdning og være komfortabel med å ha et personlig resultatbudsjett. Du må evne og skape tillit og er trygg nok til å utfordre kunden i salgssituasjonen. Videre så har du gjerne rekrutteringserfaring, enten som leder eller fra rekrutteringsbransjen
Du vil inngå i et team og bli en viktig ressurs innen vårt satsingsområde. Du skal bidra til vår videre vekst og suksessfulle leveranser der både kunder og kandidater er fornøyde.


Ønskede kvalifikasjoner:
• Høyere relevant utdannelse
• Bred erfaring fra IT bransjen
• Gjerne erfaring fra Consulting
• Erfaring fra rekrutteringsbransjen er en stor fordel
• Erfaring fra selvstendig salgsarbeid
• Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig så vel som muntlig
• Generelt gode IT kunnskaper

Egenskaper:

• Resultatorientert, målbevisst og sulten på suksess
• Trives med relasjons- og nettverksbygging
• Strukturert, selvgående, proaktiv og effektiv
• Høy integritet og etisk utøvelse
• Gode kommersielle egenskaper

Capus tilbyr gode betingelser for riktig person og det er ønskelig at du går inn på eiersiden i selskapet. Du vil bli en del av et meget kompetent fagmiljø som har lang erfaring fra bransjen. Du får jobbe i et nytenkende rekrutteringsselskap med et unikt konsept i krysningspunktet mellom salg, ledelse og rekruttering.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Jonas Rambæk på tlf. 93 24 21 33. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søknadsfrist: Snarest