Vil du jobbe som Business Controller i ELTEL Networks?

Vil du jobbe som Business Controller i ELTEL Networks?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller
Arbeidsgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
Øvre Ervik
Søknadsfrist:
Løst

Bli med oss å sikre fremtidens telekomnett 
I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.  

Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet.

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester til telekomnett, og hos oss kan du være med å bygge infrastruktur for fremtiden. Samfunnet er på vei inn i den neste bølgen med digital og teknologisk utvikling, og vår virksomhet gjør dette mulig. Avdelingene i Region Vest arbeider med alle våre fagområder, fra drift, vedlikehold og feilretting – til større og mindre utbyggingsprosjekter innenfor fiber og mobil. I tillegg leverer vi tjenester til flere store kunder offshore. Det er en stor portefølje av prosjekter i ulike faser som skal følges opp, og i den anledning søker vi etter en strukturert og analytisk Business Controller til region Vests kontor i Bergen.

Stillingen rapporterer til regionleder, og vil samtidig ha tett faglig samarbeid med Head of Business Controlling og Business Controllere i andre regioner.
Som Business Controller vil du jobbe strategisk og operativt med å utvikle og støtte regionen og ledelsen med rapportering, analyse og oppfølging av økonomiske resultater. Gjennom økonomisk og forretningsmessig rådgivning vil du få muligheten til å videreutvikle prosesser og rutiner rundt budsjett og prognose-arbeid, samt risikohåndtering, porteføljestyring og strategi. Som Business Controller vil du være en del av region Vest sin ledergruppe.

Hovedoppgaver:

 • Støtte ledere i deres daglige arbeid
 • Lønnsomhetsanalyser & benchmarking på tvers av avdelinger
 • Ansvarlig for budsjett- og forecastprosessene i regionen
 • Innhente informasjon for utarbeidelse av månedlig driftsregnskap og rapporter
 • Være en pådriver for en kontinuerlig forbedringsprosess
 • Bidra til å skape gode resultater ved økt forståelse for økonomi
 • Bistå med effektiviseringsprosesser og hvordan måle resultater fra disse
 • Delta i anbudsarbeid, utvikle kalkyleverktøy ved behov, og kvalitetssikre kalkyler

For å lykkes i rollen som vår nye Business Controller, må du ha:

 • Minimum 3-5 års høyere utdanning innen økonomi
 • Gode analytiske evner og forretningsforståelse
 • Noen års relevant erfaring innen controlling
 • Gode ferdigheter innen bruk av Excel og andre analyseverktøy

I tillegg vil vi ha deg som:
Er selvstendig og strukturert, har engasjement og god arbeidskapasitet, og ser sammenhengen mellom produksjon og økonomi. Du er nysgjerrig, endringsvillig, og klarer samtidig å holde fokus på viktige detaljer. Vi ønsker oss en Business Controller som er effektiv og nøyaktig, har gode kommunikasjonsevner, og som motiveres av å skape resultater sammen med andre. Du trives med samarbeid, og er en lagspiller med godt humør.

Vi tilbyr:
Eltel Networks er en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg!

Søknadsfrist 01. desember 2021

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110 eller Ida Kristiansen på telefon 452 82 258.

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.

I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr. Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.

Våre konsulenter

Ida Kristiansen
Rekrutteringsassistent