Er du Powers nye Integrasjonskonsulent?

Er du Powers nye Integrasjonskonsulent?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Integrasjonskonsulent SAP
Arbeidgiver:
POWER INTERNATIONAL AS
Sted:
LØRENSKOG
Søknadsfrist:
Løst
Vi pleier å si at POWER er mulighetenes arbeidsplass. Det er fordi alle som jobber hos oss har lik mulighet til å utvikle seg – både i stillingen de har, og videre til nye stillinger i POWER-systemet. Vi ser alltid etter nye talenter i egne rekker, og foretrekker vi å ansette folk innenfra, fordi vi vet hvor flinke og engasjerte folk vi har i bedriften. Vi er stolte av et godt utarbeidet opplærings- og utviklingsprogram og vi har mange unge ledere, som nettopp har fått muligheten til å få egne arbeidsområder tidlig i karrieren. 
 

Er du Powers nye Integrasjonskonsulent? 

 
POWER ønsker å styrke sitt IT-team, og ser etter en Integrasjonskonsulent som skal jobbe med våre spennende IT-prosjekter i SAP sine integrasjonsverktøy. Du vil være del av et sterkt fagmiljø og et team som er dyktige på og har god kompetanse på integrasjon og ulike SAP-produkter. Det er stor mulighet for personlig utvikling og du vil få muligheten til å jobbe med flere ulike problemstillinger. Arbeidsdagen er preget av et høyt tempo, så du må evne hektiske perioder.   

Hovedoppgavene dine vil være å bidra til å skape gode og effektive løsninger slik at POWERs digitale løsninger samhandler godt med andre systemer. Du vil jobbe med etablering og vedlikehold av integrasjonsløsninger, samt forbedring og videreutvikling av eksisterende løsninger.  

Det er et ønske at du har kjennskap til SAP sine integrasjonsverktøy, men vil få nødvendig opplæring dersom det trengs. Du har gjerne 1-2 års erfaring med integrasjon og har utbredt interesse for fagfeltet. Vi ser etter deg som har relevant utdanning innen IT, minimum bachelorgrad. Det er også viktig at du behersker det norske språket.  

Som person er du grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Du er en team-spiller og motiveres av å nå felles mål. Du har en evne til å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger, og jobber strukturert for å løse de på best mulig måte.  
 
POWER tilbyr:  
  • SAP-kurs ved behov 
  • Gode personalrabatter 
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling 
  • kantineordning 
 
POWER mener at inkludering og mangfold er en styrke og vi trenger medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn for å være gode. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne og kjønn.  
 
Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi du har lyst til å bli med på laget!
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Rekrutteringsassistent Nanna Skjold på tlf: 97 78 87 13/e-post: nanna.skjold@capus.no. 

 

Om arbeidsgiveren

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

Våre konsulenter