Er du nysgjerrig på rollen som Researcher innen rekruttering?

Er du nysgjerrig på rollen som Researcher innen rekruttering?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Research Analyst
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Vi opplever for tiden stor etterspørsel av våre tjenester, og søker nå etter en kommersiell Research analyst som skal holder seg oppdatert på trender og kandidater i markedet. Rekrutteringsbransjen er i stadig endring, og vi ser etter deg som vil sikre at vi er i front. Du vil få ansvar for å overvåke markedet, trender og prognoser, i tillegg til kartlegging av kandidater og miljøer. Vi søker økonomer, selgere, rådgivere, forretningsutviklere eller tilsvarende. 
Vi hører gjerne fra deg om du har noen års erfaring fra en annen bransje, er nysgjerrig på vår bransje eller vurderer et karriereskifte. 

For å lykkes i rollen må du trives med kunde- og kandidatkontakt og være uredd. I tillegg får du ekstra god energi av å ha mye å gjøre.

Vår drømmekandidat:

  • Nyutdannet økonom, gjerne med erfaring fra salg/kundeservice
  • Analytisk, kommersiell og strukturert
  • Lærevillig, relasjonsbyggende og selvgående
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk

Hos oss får du:

  • Fast ansettelse og solide karrieremuligheter
  • Høy kredibilitet gjennom et seriøst varemerke 
  • Et bredt kontaktnett, både internt og eksternt
  • Jobbe tett på våre kunder, som er viktige beslutningstakere og toppledere
  • Bratt læringskurve med en engasjert gjeng som gjerne deler alt de kan

Last opp CV og søknad via linken «søk her». Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.
 
Ta kontakt med Nathalie Smulders (tlf: 47 08 38 41) dersom du har spørsmål.

Søknadsfrist: Tirsdag 25. Januar 2022.

Om arbeidsgiveren

Capus leverer fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 30 ansatte et av landets største og ledende rekrutteringsmiljøer. Konsernet HR-Gruppen, som Capus er en del av, har totalt 48 ansatte. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Capus’ organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.

Våre konsulenter