Er du nysgjerrig på rekruttering og har erfaring med anbudsprosesser?

Er du nysgjerrig på rekruttering og har erfaring med anbudsprosesser?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Bid Manager
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Som Bid Manager i Capus vil du ha ansvar for å forberede og utforme våre leveranser i anbudskonkurranser i offentlig og privat sektor. Du vil jobbe tett med våre konsulenter og være ansvarlig for å sikre at vi fortsetter å vinne anbudskonkurranser. Sammen med våre konsulenter vil du ha en sentral rolle i å finne en god balanse mellom det faglige, markedsmessige og juridiske i utformingen av tilbud. Balansegangen mellom disse er avgjørende for å sikre et godt og konkurransedyktig tilbud.
Hos oss vil du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at teamene når sine mål. Vi ser for oss at du raskt vil bli en viktig ressursperson i selskapet – spesielt innen rekruttering til offentlig sektor.

For at du skal lykkes i rollen er det viktig at du er prosessorientert og pragmatisk. Du vil få en variert hverdag, som til tider kan være hektisk, så det er viktig at du kan arbeide strukturert og nøyaktig. Videre bør du være relasjonsbyggende, i tillegg selvstendig og selvgående og ha evne til å sette deg inn i komplekse saksforhold på egen hånd.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Høyere utdanning på minimum bachelornivå innen jus, statsvitenskap, økonomi eller tilsvarende
  • Kunnskap om og/eller erfaring fra offentlige anbudsprosesser
  • Minimum fire års relevant arbeidserfaring
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Positivt med erfaring fra prosjektledelse og/eller rekruttering
  • Positivt med erfaring fra offentlig sektor
  • Kundeorientert og relasjonsbyggende
  • Prosessorientert, nøyaktig, strukturert og pragmatisk

I Capus vil du oppleve et inkluderende miljø på arbeidsplassen, hvor du vil bli sett og hørt. Vi er opptatt av, og ønsker å bidra til din kompetanseutvikling. Det er stor takhøyde, og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.
Som Bid Manager i Capus vil du få jobbe med både sentrale offentlige aktører og anerkjente private virksomheter. Vi er stolte av å ha en rekke rammeavtaler med store offentlige virksomheter som Stortinget, Forsvarsbygg, Sykehusinnkjøp, Politiet, Arbeidstilsynet, Norges Bank og NAV, for å nevne noen.

Om du mener at du kan ta dette arbeidet videre vil vi gjerne høre fra deg.

Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med! 
Se mer om oss på www.capus.no.

Ta gjerne kontakt med Bjørn (916 55 619 / bg@capus.no)  eller Thea (913 92 738/ tfl@capus.no) dersom du har spørsmål.

Vi behandler søknader fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter