Vil du være en del av direktør Forsvarsbyggs ledergruppe og lede en avdeling med ulike faggrupper?

Vil du være en del av direktør Forsvarsbyggs ledergruppe og lede en avdeling med ulike faggrupper?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsdirektør Ressurssenteret
Arbeidgiver:
Forsvarsbygg
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Ønsker du å være en del av direktør Forsvarsbyggs ledergruppe og ta et felles ansvar for Forsvarsbyggs samlede leveranser og resultatoppnåelse? Er du utviklingsorientert og har ledererfaring fra digitalisering og effektivisering? Er du motivert for å lede og videreutvikle en avdeling som har et særskilt ansvar for faglig rådgivning og bistand til Forsvarsbyggs avdelinger og staber bestående av et bredt spekter av fagfunksjoner med meget kompetente medarbeidere? Har du en kundeorientert, motiverende og målorientert lederstil som kan bidra til gode resultater både for Forsvarsbygg, forsvarssektoren og samfunnet for øvrig er dette riktig stilling for deg. 

Hvis du ønsker å lede fagmiljøer innen regnskap- og controlling, IT, miljø, informasjonsforvaltning, servicesenter, HR, advokater og rådgivningsmiljø innen sikring av bygg mottar vi gjerne din søknad.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.

Arbeidsoppgaver

 • Ledelse av avdelingen med ca. 300 medarbeidere
 • Økonomi og resultatansvar for avdelingen
 • Ansvar for gode og effektive plan- og produksjonsprosesser
 • Ansvar for at Ressurssenteret leverer kompetanse med høy kvalitet til avdelinger og staber på en tids- og kostnadseffektiv måte
 • Arbeide målrettet med forenkling av arbeidsprosesser og bidra i utviklingen av systemer, metoder og teknologi i Forsvarsbygg
 • Legge til rette for faglig utvikling i ulike kompetansemiljøer
 • Effektivisere og kontinuerlig forbedre Forsvarsbyggs støttefunksjoner
Hvem ser vi etter?

For å lykkes i stillingen må du ha en motiverende lederstil, som gjør at du får med deg andre i ønsket retning. Det er høye ambisjoner for avdelingen, og vi ser etter deg som har stor gjennomføringsevne. Du er kundeorientert og er god til å bygge relasjoner da avdelingen leverer tjenester både til interne og eksterne kunder. Leveransene til avdelingen spenner over mange fagområder, som krever at du tar egne initiativ og har en systematisk og metodisk tilnærming til arbeidsoppgavene. Du har gode strategiske egenskaper som gjør at du kan bidra aktivt inn i direktør Forsvarsbyggs ledergruppe. 

Kvalifikasjoner
 • Du må ha utdanning på masternivå
 • Du må ha relevant ledererfaring, gjerne fra tyngre kompetansemiljøer
 • Du må ha forståelse av teknologi som verktøy for effektivisering av prosesser
 • Du må ha god forståelse for krav til offentlig forvaltning
 • Du må ha god økonomi- , organisasjons- og forretningsforståelse
 • Det er en fordel at du har kjennskap til offentlig sektor
 • Det er en fordel at du har kjennskap til eiendom-, bygg og anleggsbransjen (EBA)
 • Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå Strengt hemmelig/ Nato top secret 
Hvorfor jobbe hos oss?

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

 • Stillingen lønnes som avdelingsdirektør (kode 1060) fra kr. 1 192 900,- til kr. 1 326 500,- (lønnstrinn 95 - 101)
 • Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
 • Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

Om arbeidsgiveren

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Vi har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet, deriblant Hamar, Harstad, Bergen, Stavanger, Bardufoss og Trondheim.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

Våre konsulenter

Thorbjørn Thoresen
Direktør Forsvarsbygg