Vil du bli OBOS sin nye Azure spesialist?

Vil du bli OBOS sin nye Azure spesialist?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Azure spesialist
Arbeidsgiver:
OBOS BBL
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Anders Kihle

Seniorrådgiver

Lars Følstad

Rådgiver Research og Analyse
OBOS er i en spennende digitaliseringsprosess med et mål om å bli ledende på bruk av digitale løsninger i vår bransje. Konsernet har en offensiv IT-strategi og ønsker å etablere nye IT-løsninger i skyen. Økt vekst gjør at vi nå trenger flere krefter for å bygge selskapet. Vi ser etter en kunnskapsrik og dyktig kollega med en genuin interesse for skyteknologi og løsningsarkitektur.

Som Azure spesialist i OBOS vil du få jobbe med og i et godt fagmiljø, og du vil få muligheter til å bidra på mange områder. Noen av prosjektene vi skal jobbe med i tiden fremover er blant annet Azure Infrastructure, Azure Cloud Security, Azure Governance m.m. Du vil få muligheten til å bruke din kunnskap til å forbedre løsningen med moderne teknologi. Du vil få det daglige ansvaret for et eller flere systemer, men det er helt opp til deg og ditt kunnskapsnivå. Vi har et stort ønske om å nyttiggjøre oss av de mulighetene som ligger i skyløsningen til Microsoft. Du vil få være med på å finne, sette opp og forvalte de beste løsningene.

Stillingen vil inngå i IT-Drift som er et team under IT-Konserntjenester, som er en av fem avdelinger i divisjonen IT og Digital. IT-drift har 7 ansatte som har ansvar for forvaltning av IT-systemer både OnPrem og i Azure.


Hva du vil gjøre
  • Jobbe med løsninger som kjøres i tradisjonelle datasentre og i Microsoft sine skyløsninger
  • Bidra i arbeidet med å utvikle OBOS på fremtidens sky- og datasenterløsninger
  • Ha det faglige driftsansvar for et eller flere områder  
  • Samarbeide med interne og eksterne ressurser for å designe, analysere, implementere og videreutvikle våre IT-løsninger
  • Være med i utviklingsprosjekter og bidra med løsningsforslag, konfigurasjon og sette løsningene opp

Hva du bør ha erfaring med
  • Microsoft Azure og/med tilhørende tjenester som AD, DevOps og governance
  • Automatisering og testing av infrastruktur (IaC)
  • Skriptespråk som Powershell, Python
  • CI/CD utviklingsløp i Azure DevOps 
  • Incident Response

Vi ønsker at du 

Er en lagspiller som også kan ta rollen som arkitekt og prosjektleder. Du kan implementere løsninger, være rådgiver og utarbeide driftsrutiner på dine ansvarsområder. 
  • Har en genuin interesse for å utvikle gode løsninger 
  • Liker å holde deg faglig oppdatert og få nye, spennende utfordringer 
  • Er løsningsorientert, systematisk og har stor gjennomføringsevne 
  • Tar ansvar og jobber strukturert i krevende situasjoner 
  • Er selvstendig, men liker å jobbe i team for å nå et felles mål

Hva vi tilbyr

Hos oss får du uante muligheter for vi er Norges største kompetansehus innen eiendom, og her har du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. Vi kan også tilby en jobb med mening. OBOS har et hjerte for byene våre, og samfunnsengasjement samt miljøfokus er bare noen av faktorene som gjør at de ansatte er stolte av å jobbe hos oss.

Videre vil man i OBOS også få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. I tillegg vil du også bli en del av et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå som gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. OBOS er også kjent for å investere i sine ansatte og tilbyr goder og ordninger, slik som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland. 
 

Om arbeidsgiveren

OBOS-konsernet har ca 2 600 ansatte og omsatte i 2019 for 14,9 MRD NOK. OBOS er landets største boligbyggelag med over 500 000 medlemmer. I 90 år har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. Vi er opptatt av å oppfylle folks boligdrøm, og støtter organisasjoner innen sport, kultur og humanitært arbeid på en måte som kommer medlemmene til nytte.

Hos oss kan du blant annet jobbe med boligutvikling, prosjekt- og byggeledelse, eiendomsmegling, forretningsbygg, forvaltning av bolig- og næringsbygg, finans, investeringer, regnskap, økonomi, juss og forretningsutvikling.

Våre konsulenter

Anders Kihle

Seniorrådgiver

Lars Følstad

Rådgiver Research og Analyse