Start din karriere i europas ledende foodtech-selskap!

Start din karriere i europas ledende foodtech-selskap!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Graduate
Arbeidgiver:
SELECTA AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Ønsker du å bli med på laget hos oss i Selecta? Vi er markedsleder med innovative mat- og drikkeløsninger, og Europas største pionèr innenfor foodtech. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å lære mer om løsningssalg!

I 2021 omsatte Selecta for over 10 milliarder kroner. Med kontinuerlig utvikling og investeringer fra våre eiere, KKR, har Selecta gått fra å være et velkjent kaffehus til den ledende totalleverandøren av mat- og drikkeløsninger. Vi har ambisiøse vekstplaner for de neste årene, og ønsker å styrke oss med flere dyktige kollegaer.

Under COVID ble vi utfordret på å tilpasse oss «Den nye normalen». Den nye normalen setter økte krav til at vi som leverandør kan levere fleksible mat- og drikkeløsninger.
Løsningene forventes å være premium, ubemannet og tilgjengelig 24/7. Vi er unikt posisjonert for å møte behovene til våre klienter og med en økt etterspørsel etter løsninger som skal passe i hybride arbeidsmiljøer er vi det klare førstevalget i Norge.

Muligheten: Dette spennende kandidatprogrammet vil gi smarte, energiske kandidater som er sulten på suksess sjansen til å kickstarte en fremadstormende arbeidskarriere i Selecta.
I løpet av de første 6 månedene vil du motta bransjeledende DiSC®-trening som er strukturert for å sikre at du er utstyrt med kunnskap, strategier og ferdigheter til å tilpasse løsninger skreddersydd for nye- og eksisterende klienter.

Du vil lære at vårt brede utvalg av løsninger er designet for fremtiden. Vi leverer fantastiske opplevelser hver dag til våre klienter sammen med våre europeiske partnere. Vi har eksklusive og store samarbeid med blant annet Starbucks/Nestlè, Zoegas og Lavazza. I tillegg eier vi Pelican Rouge Coffee Roasters – Vårt eget kaffebrenneri i Nederland med over 150 års historie.

Som et europeisk selskap ønsker vi å gi den riktige kandidaten en spennende sjanse til å oppleve andre markeder og reise til forskjellige Selecta-land. Eksempelvis ved utveksling og kompetanseheving i Nederland, Storbritannia, Sverige, Spania og Italia. Vi ønsker at du skal utvikle deg og selskapet vårt, så ved å investere tid og ressurser i dag – vil denne kunnskapen og kompetansen på sikt komme tilbake til oss.

Rollen: Vi snakker om klienter, ikke kunder fordi vi tror på å skape, utvikle og pleie langsiktige verdiskapende relasjoner. Vi snakker også om løsninger og ikke produkter, fordi vi virkelig jobber for å forstå nøyaktig hva våre klienter og forbrukere trenger. Ved å skreddersy kan vi alltid levere riktig løsning til våre klienter.

Vi snakker ikke om produkter; Rett og slett fordi Selecta er så mye mer enn det. Du vil bruke dagene på å søke nye salgsmuligheter for bedrifter på tvers av alle bransjer. Du vil få ditt eget salgsbudsjett, og vi vil samarbeide med deg for at du skal nå målene dine.
Vi lover deg et dynamisk arbeidsmiljø med gode betingelser og mye støtte.

Hvem er du? I en fartsfylt verden med skiftende behov vil tilpasning være avgjørende for vår og din suksess. Våre medarbeidere er ryggraden i Selecta, og vi ser etter kollegaer som omfatter våre kjerneverdier: Kundefokus og «What else»-tankesett. Vi vil ha mestere som liker å overprestere. Fremoverlent ansatte som er sulten på å lykkes. Dynamiske mennesker med «utenfor boksen-mentalitet, men også med en gode menneskelige egenskaper.

Hvis dette høres ut som deg og du kjenner deg igjen i dette så vil vi gjerne høre fra deg!
Ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92088686 eller tomerik.overbo@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Selecta er markedsledende i Norge og Europa innenfor mat og drikke til private- og offentlige selskaper. Fra innovative vendingskonsepter med mat-, drikke og kaffe til konseptet We Proudly Serve Starbucks til bedrifter og skoler. Fra kaffekonsepter for restauranter og hoteller til selvbetjeningsløsninger hos private- og offentlige selskaper. Totalt opererer Selecta 452 000 salgspunkter i 14 land, og serverer over 10 millioner mennesker mat- og drikke hver dag. Som markedsledende i Norge har Selecta 16 kontorer og 15000 kaffe- og vannmaskiner ute i markedet. Øverst i Selectas kaffesatsning står vårt konsept; Starbucks On The Go – Verdens største merkevare innenfor kaffe! Med nesten 30 års erfaring i Norge tilbyr Selecta løsninger med høy kvalitet innenfor en rekke serviceområder.

Våre konsulenter