Har du IT-interesse og lyst til å jobbe for Norges største rekrutteringsselskap?

Har du IT-interesse og lyst til å jobbe for Norges største rekrutteringsselskap?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver Research & Analyse
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt

Capus søker deg som har lyst til å vokse i og utfordre en bransje som stadig utvikler seg. Vi ser etter deg som ønsker å utvikle Capus videre og sikre at vi som selskap er i front på IT-rekrutteringer.  Vi opplever en stor etterspørsel etter våre tjenester. Derfor søker deg som er tech-savvy, har noe erfaring fra IT-rekruttering, IT-bransjen eller en stor interesse for og kunnskap om IT/teknologi. 

Hva kan vi tilby deg?

  • Du vil inngå i et faglig sterkt IT-team, og bli en sentral ressurs i et av Capus’ største satsningsområder
  • Du vil være delaktig i alle trinn i en rekrutteringsprosess
  • Proaktivt arbeid med innsalg mot kunder og kandidater
  • Være en sparringspartner for våre rådgivere og kunder
  • Ressursperson innenfor IT-rekrutteringer

Vi ser for oss at du raskt vil evne å gjennomføre egne rekrutteringsprosesser, og være en viktig bidragsyter til vekst og flere suksessfulle leveranser. 

Hos Capus vil du oppleve et inkluderende miljø, hvor du blir sett og hørt. Her er det høyt under taket og vi ønsker å spille hverandre gode. Du vil tre inn et faglig sterkt og bredt kompetansemiljø. Vi er opptatt av og oppfordrer til kompetanseutvikling – enten du vil bli den beste rådgiveren, researcheren eller prosjektkoordinatoren på markedet. 

Som ansatt i Capus vil man få høy kredibilitet gjennom en profesjonell merkevare. Her er det gode muligheter for å bygge seg et omfattende nettverk i både offentlig og privat sektor. 

Les mer om oss her: www.capus.no

Dersom du vil være med på å forme fremtidens rekrutteringsbransje, søk nå!
Vi behandler søknader fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter