Vil du være med på å skape bransjens beste produkter?

Vil du være med på å skape bransjens beste produkter?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Industridesigner
Arbeidsgiver:
Zenitel Norway AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Blir du engasjert av gode brukeropplevelser?
Er du interessert i produkter som knytter mennesker sammen med teknologi?
Vil du være med og lage produkter som hjelper brukerne å yte sitt beste i krevende situasjoner?

Da vil vi gjerne ha deg med på vårt designteam!

Kvalifikasjonskrav:

Du er utdannet industridesigner innen produkt- eller interaksjonsdesign på bachelor- eller masternivå og har solid kompetanse på brukeropplevelse/UX – både fysisk og digitalt. Du er entusiastisk, nysgjerrig og interessert i faget og har erfaring fra praktisk relevant arbeid.

Du setter brukeren først og kan selvstendig og sammen med andre gjennomføre brukertester, design-workshops, intervjuer og brukerundersøkelser. Du kan ta ansvar for innhenting og forståelse av brukerbehov og -problemer, og visualisere og beskrive disse for resten av teamet.

Du er dyktig på idé- og konseptutvikling. Fra gode, kommuniserende skisser til digitale og fysiske prototyper. Du har et skarpt øye for detaljer, men mister ikke oversikt over helheten. Du kan levere raske iterasjoner for å løse konkrete arbeidsoppgaver, men også tenke langsiktig og se hvordan produkter og tjenester bør utvikle seg over tid.

Du er godt kjent med design for produksjon og produksjonsprosesser og kan delta aktivt i diskusjoner med produsenter for å finne den optimale balansen mellom gode produkter og effektiv produksjon.

Du er nysgjerrig på ny teknologi og interessert i hvordan gode tekniske løsninger kan være med og skape bedre produkter. Og du tør å stille spørsmål ved etablerte sannheter og fremgangsmåter.

Du vet at bak ethvert kvalitetsprodukt ligger en grundig designprosess som tar hensyn til alle ledd fra sluttbrukeren og helt tilbake til produksjonsbedriften. Og at «hvem som skal kjøpe produktet», «hvem som kal bruke det», «hvilket problem det skal løse» og «hvordan det skal produseres» bare er noen av veldig mange spørsmål i en prosess som til sammen bestemmer kvaliteten på designet.

Du samarbeider bra med andre, kan jobbe selvstendig med krevende arbeidsoppgaver, ser hva som må gjøres, tar ansvar for leveranser og kan være kreativ også innenfor etablerte rammer og rutiner.

Om oss:
Vårt design-team holder til ved Zenitels hovedkontor på Torshov. I dag består teamet av 12 ansatte fordelt på designere og ingeniører innen mekanikk og elektronikk. Vi jobber både med videreutvikling av eksisterende produkter og nyutvikling av helt nye løsninger.

Vi designer selv alle deler av våre produkter – elektronikk, programvare, brukergrensesnitt og mekanikk – og kan derfor forme hele brukeropplevelsen fra start til slutt. Dette mener vi gjør det ekstra spennende – og ganske unikt – å jobbe hos oss.

I tillegg til standard digitale designverktøy (Adobe, etc.) bruker vi Creo til 3D-modellering. Vi har egen prototype- og testlab og produserer de fleste av våre produkter i Europa.

Vi tilbyr:

  • Interessante, varierte og krevende arbeidsoppgaver
  • Et godt arbeidsmiljø i sentrale lokaler
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Trim og helse-ordninger
  • Fri telefon og internett
  • Gode kollegaer med mye kunnskap og erfaring

Ansvar og innflytelse:

Du vil få ansvar for konkrete leveranser innen design og brukeropplevelse.
Du vil få være med og forme Zenitels strategi og metodikk for design og brukeropplevelse.
Du vil få være med og påvirke valg av verktøy og metoder for produktutvikling.

Arbeidet ditt vil være en viktig del av suksessen for våre fremtidige produkter og tjenester, samtidig som du vil få jobbe i en dynamisk bedrift preget av innovasjon og samarbeid. Vi ønsker å levere produkter som forenkler folks hverdag og som i ytterste konsekvens kan være med på å redde liv. På den måten skape verdier for våre kunder og samfunnet som helhet.

For å lykkes i denne stillingen må du kunne snakke og skrive norsk og engelsk flytende.

Spørsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk, 93 24 21 33 / jonas.rambaek@capus.no

Søknader behandles fortløpende, vi gleder oss til å møte vår nye kollega!
 

Om arbeidsgiveren

Zenitel er en norsk teknologibedrift med over 100 års historie. Vi utvikler kommunikasjonsprodukter for profesjonelle brukere på utsatte steder som skip, skoler, kontorbygg, tog og offshore-installasjoner. Våre produkter markedsføres under merkevarene Vingtor-Stentofon og Phontech og inkluderer blant annet komplette løsninger for talekommunikasjon, talekringkasting og alarm.

Vi er over 300 ansatte fordelt på kontorer i 18 land og leverer produkter og løsninger til internasjonale kunder i alle verdensdeler. Hovedkontor og konsernledelse er i Oslo og Horten.

Våre konsulenter