Er du Norsk Gjenvinnings nye Data Scientist?

Er du Norsk Gjenvinnings nye Data Scientist?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Data Scientist
Arbeidsgiver:
NORSK GJENVINNING AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi søker en data scientist med høyere utdannelse innenfor data science, statistikk, matematikk eller tilsvarende. Søkere må ha erfaring med innhenting og strukturering av data, og det er en fordel med innsikt i arbeid med tidsserier. En god kandidat blir ikke skremt av å måtte bryne seg på APIer i arbeidet med innhenting av data. Det er en fordel om en har brukt Matlab, Python, Spark eller tilsvarende moderne kodespråk og rammeverk for dataanalyse. Vi ser det som en fordel dersom søkeren er komfortabel med å fremstille analysene visuelt for et ikke-teknisk publikum.

Vi søker deg som holder deg oppdatert på ny teknologi, og som ønsker å være med å forme hvordan Norsk Gjenvinning best kan nyttiggjøre seg av stordata-analyse og maskinlæring. Med over 40.000 kunder, 1.900 ulike tjenester/produkter, og 40.000 månedlige fakturer skal du får nok av materiale å jobbe med. Det er lett å se for seg at dette arbeidet kan vise seg svært betydningsfullt.

Ansvarsområder:

 • Lede arbeidet med og/eller utvikle datastrukturer og datamodeller for sentralisert lagring, verdiskapning og analyseformål
 • Utvikle eller velge riktige løsninger for anskaffelse, bearbeiding, beriking og lagring av data
 • Legge til rette data for senere preskriptiv/prediktiv modellering, samt for raske spørringer, eller temafokuserte datasett
 • Holde seg oppdatert på eget fagområde og bidra aktivt til kompetanseheving i egen enhet

Hvem er du?

 • Relevant utdanning, fortrinnsvis mastergrad
 • Gode analytiske fremstillingsevner, erfaring med å fremstille analyser på en måte operasjonelle resurser evner å forstå
 • Erfaring med strukturering av data
 • Kunnskap om og/eller erfaring med R, Python og visuell fremstilling

Vi kan lokke med:
Med denne stillingen kommer du inn helt i startfasen av det som kommer til å peke seg ut som en viktig reise for Norsk Gjenvinning. Du vil ha en nøkkelrolle i å gjøre Norges ledende miljøbedrift enda mer presise i det de leverer, og mer effektive i sine arbeidsmetoder. Potensialet i datagrunnlaget er enormt, og veien til betydningsfulle løsninger kan ofte være kort.
 

 • Hos NG blir du med på laget hos Norges ledende miljøbedrift
 • Vi representerer det grønne skiftet i praksis
 • Med en ledende posisjon innen sirkulærøkonomien, med innovative og praktiske løsninger, bistår vi våre kunder med å øke sin konkurransekraft
 • Spennende og varierte oppgaver i en fremtidsrettet bransje
 • Et aktivt og godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God opplæring og gode utviklingsmuligheter

Søknadsfrist 30.8, men søknader behandles fortløpende. For spørsmål rundt stillingen, kontakt gjerne Johannes Westersø(johannes.westerso@capus.no/951 79 169) eller Anders Kihle (anders.kihle@capus.no/977 67 816).

Vi gleder oss til å møte vår nye kollega!

Om arbeidsgiveren

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.750 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England.

Vi håndterer 2,2 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 5,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap.

Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem – og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».
Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd

Våre konsulenter

Anders Kihle
Seniorrådgiver