Til Nord-Europas største isbitprodusent søker vi Fabrikksjef

Til Nord-Europas største isbitprodusent søker vi Fabrikksjef
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Fabrikksjef
Arbeidsgiver:
Mr. Iceman AS
Sted:
Oppaker
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Molly Rosenkrantz Undall

Rådgiver

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Til Nord-Europas største isbitprodusent søker vi Fabrikksjef

Mr.Iceman vokser kontinuerlig og trenger en dyktig fabrikksjef for å videreutvikle fabrikken og være ansvarlig for produksjonen av isbiter.

Som fabrikksjef vil noen av dine hovedansvarsområder være:

  • Ansvar for produksjon av isbiter
  • Personalansvar for fabrikkens 15 ansatte
  • Del av ledergruppen i Mr. Iceman
  • Sentral nøkkelperson i å utvikle verdens mest bærekraftige isbitfabrikk
For at du skal lykkes som fabrikksjef, tror vi at du er en motiverende og tydelig leder, håndterer hektiske perioder på en konstruktiv måte, er opptatt av et inkluderende arbeidsliv og har høy faglig integritet. Vi tror også at du er en person som liker å brette opp ermene og bidra utenfor ditt hovedområde når det trengs.

Om arbeidsgiveren

Tanken om Mr. Iceman ble vekket til live under en fest med altfor få isbiter og altfor lunken drikke. Hvor ofte har ikke verten glemt å lage isbiter til festen eller laget for lite? Dette problemet ønsket Jack Stensland å løse. Etter flere måneder med planlegging startet arbeidet med å sette sammen en liten manuell isbitfabrikk i foreldrene til Jacks garasje. 26. juni 1999 startet den første produksjonen og salget av ferdiglagede isbiter var i gang. (Skepsisen var stor, hvordan skulle man få Ola Normann til å kjøpe noe man kan lage selv?).

Mange år og fryktelig mange isbiter senere er det den største selvfølge å ha en Mr. Icemanpose i fryseren for alle vet jo at det er TWICE AS NICE WITH ICE!

Mr. Iceman ble i 2019 nominert til Mangfoldprisen, bruker 100% gjenvinnbar energi, pakker i resirkulerbar plast og er ISO sertifisert.

Våre konsulenter

Molly Rosenkrantz Undall

Rådgiver

Arne H. Underdal-Loktu

Partner