Caverion søker sjef for prosjektutvikling

Caverion søker sjef for prosjektutvikling
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Sjef for prosjektutvikling
Arbeidgiver:
Caverion Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Det som driver oss i Caverion er å tilrettelegge for at mennesker kan være produktive og trives i velfungerende, smarte og bærekraftige bygg.

Hvordan kan vi sikre at byggene våre blir smarte, bærekraftige og kan drives kostnadseffektivt? Og samtidig gi et komfortabelt og sunt miljø for brukerne? Løsningen kan være å utvikle og bygge prosjektene med en livssyklustilnærming.

God prosjekteringsledelse reduserer risiko, og gjør det mulig å levere prosjekter til avtalt tid og kvalitet, samt oppnå besparelser uten at det går utover funksjon og brukeropplevelse. For å møte fremtidens krav til god prosjektledelse søker vi nå sjef for prosjektutvikling til Caverions PMO (Project Management Office). Sjef for prosjektutvikling innehar en viktig og sentral rolle i tidligfase av prosjektene, og forsikrer at design oppfyller budsjett og teknisk konsept. Som sjef for prosjektutvikling vil du samarbeide med prosjektutviklere rundt om i hele landet. Du er dyktig på prosess og vil sørge for at koordinering, analyse og produksjon av prosjektering går som planlagt.

Som sjef for prosjektutvikling i PMO vil du:

 • Administrere prosjekter (D&B) fra konseptutvikling og salg frem mot slutten av designfasen
 • Sørge for at konseptene blir levert i henhold til avtale
 • Bidra i salg, markedsføring og kunderelasjoner for tildelte prosjekter
 • I samarbeid med salgssjef vil du få jobbe med kalkulering, samt ha ansvar for prosjektets totale kostnadsberegning i de tildelte D&B-prosjektene
 • Aktivt utvikle Caverions designkonsepter og prosjektmodeller

Sjef for prosjektutvikling vil ha et særlig ansvar for å sikre at designteamene forstår prosjektets konsept, samt tekniske og kommersielle krav lovet til kunden. Rollen skal også sørge for at prosjekteringsteamet forstår kontraktsmodell, risiko og kontraktsvilkår lovet til kunden.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdanning på høgskole-/universitetsnivå, fortrinnsvis innen ingeniørfag, prosjektledelse eller tilsvarende
 • Vi ser gjerne at du har minimum 5 års arbeidserfaring, helst innen entreprenør- og rådgiverbransjen. Annen relevant bakgrunn vurderes også.
 • Det er en fordel om du har relevant erfaring med design, gjennomføring og kostnadsforståelse av tekniske disipliner
 • VDC erfaring og/eller prosjektsertifisering teller positivt 
 • Gode lederegenskaper og evnen til å bygge team
 • God økonomisk kunnskap
 • God forståelse av lover, kontraktstyper, forskrifter og fagforeningsavtaler

Personlige egenskaper: Vi søker deg som er strukturert og planmessig. Du må brenne for god prosjektstyring og -gjennomføring. Du kommuniserer godt med tverrfaglige team, og liker å være en medspiller for kollegaene dine. Du holder deg oppdatert på trender og teknologi som kan implementeres i prosjektene. Du har også god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. I prosjektarbeid tar du initiativ og er engasjert, og på denne måten evner du å utvikle dyktige team og medspillere.

Caverions medarbeidergaranti:
Som medarbeider i Caverion får du:

 • Mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et tverrfaglig miljø
 • Mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
 • Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø, Sikkerhet og Kvalitet
 • Pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
 • Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

God balanse mellom jobb og fritid 
Caverion er en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen, se video om vårt likestillingsarbeid: Kvinner i Caverion. For å bidra til likestilling og god balanse mellom jobb og fritid har Caverion flere fordeler for begge kjønn. Vi har blant annet full lønn utover lovens minstebetaling ved foreldrepermisjon og utbetaling av foreldrepermisjon direkte fra selskapet. Vi tilrettelegger gjerne om du har spesielle behov.

Link til videoer:

 

Om arbeidsgiveren

Livene våre formes av alt det vi bygger rundt oss. Ved å skape smarte og bærekraftige bygg og byer, sikrer vi produktivitet og trivsel for mennesker, der de jobber, lever og reiser. Vi har kompetanse gjennom hele livssyklusen til bygg, industri og infrastruktur. Vi leverer alltid høyeste kvalitet, om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg. Vi er fagfolk som bruker vår kunnskap til å forbedre sykehus, barnehager, skoler, butikker, restauranter, boliger, jernbane, flyplasser og kontorbygg. Totalt har vi over 2 300 fagfolk fordelt på 45 steder i Norge, fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Caverion Norge sin omsetning i 2021 var på 3,4 milliarder. Caverion er børsnotert på Nasdaq Helsinki, og har tilstedeværelse i 10 land i Europa. Caverion – Building Performance.

Våre konsulenter