Vil du være Head of Legal & Compliance i Nordens ledende treningssenterkjede?

Vil du være Head of Legal & Compliance i Nordens ledende treningssenterkjede?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Head of Legal & Compliance
Arbeidgiver:
SATS Norway AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Head of Legal & Compliance

SATS er Nordens største treningssenterkjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til medlemmene sine og i samfunnet. SATS jobber hele tiden for å være bransjens beste og mest fremoverlente treningskjede. Nå har du muligheten til å bli en del av dette nyskapende selskapet!

Kundene våre er kjernen i hvem vi er og hva vi gjør, og vi ser nå etter en Head of Legal & Compliance til å bli med i teamet vårt. Rollen er ansvarlig for å fremme etterlevelse av relevant regelverk og alle juridiske forhold. Du vil fylle en viktig nøkkelrolle hos oss og være en stor bidragsyter for å sikre kvalitet i alle avtaler.

Vår nye Head of Legal & Compliance er sentral i å videreutvikle vårt compliance-arbeid og rammeverk, og bidra til at SATS sin interne styring og kontroll er effektiv og hensiktsmessig.

Du vil ha stor grad av samarbeid og samhandling med andre avdelinger. Stillingen gir mulighet til å forme egen arbeidshverdag og arbeidsoppgaver.


Arbeidsoppgaver:
 
 • Overordnet ansvar for at konsernet drives innenfor rammen av det til enhver tid gjeldende lov- og forskriftsverk, samt i henhold til vedtatte instrukser og policies
 • Identifisere, vurdere, overvåke og rapportere compliance risiko
 • Arbeide forebyggende gjennom rådgivning og informasjon om gjeldende og fremtidig regelverk, samt gjennomføre kontrollaktiviteter for å påse etterlevelse
 • Delta i prosjekter og prosesser der det er behov for juridisk kompetanse, og for øvrig yte juridisk rådgivning og faglig bistand til hele konsernet 
 • Være en strategisk støttespiller og rådgiver for ledergruppen 
 • Ansvarlig for innkjøp av juridiske tjenester og for samarbeidsforhold med ekstern advokatbistand
 
Kvalifikasjoner/bakgrunn:
 
 • Juridisk embetseksamen med gode resultater
 • Erfaring fra compliance-området og risikostyring
 • Relevant forretningsjuridisk kompetanse (selskapsrett), transaksjoner (etablering, kjøp og salg av virksomheter), arbeidsrett, og børs- og verdipapirrett
 • Erfaring med innkjøp av juridiske tjenester
 • God kommersiell forståelse
 • Selvstendig og strukturert, med svært god fremstillingsevne

Vi tilbyr:
 
 • Et sosialt og åpent arbeidsmiljø med fokus på utvikling og å spille hverandre gode
 • Gratis trening på SATS
 • Konkurransedyktige betingelser

Søknader behandles fortløpende. 
 

Vi stiller gjerne til en uforpliktende prat enten på telefon og/eller video. Ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Johannes Westersø på 95 17 91 69 eller Rådgiver i Capus Ramajana Knudsen på 94 88 87 52. Vi gleder oss til å høre fra deg!


 
 

Om arbeidsgiveren

SATS Group er Nordens ledende treningssenterkjede. Med vår visjon «Make people healthier and happier», spiller vi en viktig rolle for våre medlemmers helse og livskvalitet. Vi ønsker også å bidra til å bedre den norske folkehelsen. I SATS er alle velkommen! Vi motiverer våre medlemmer gjennom å bidra med inspirasjon og positive utfordringer, både store og små. SATS tilbyr bransjens mest kompetente og inspirerende personal på sentre i inspirerende miljø. Vi har et bredt tilbud innen trening og sammen med det nyeste innen digitale løsninger tilbyr vi det siste innen bransjen. Vi ønsker å hjelpe våre medlemmer til et aktivt, sunnere og gladere liv.

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. I gruppen inngår 270 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 ansatte, hvorav 2.000 er heltidsansatte. Selskapet er notert på Oslo Børs.

Våre konsulenter