Er du Oslo politidistrikts nye internrevisor?

Er du Oslo politidistrikts nye internrevisor?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Internrevisor seniorrådgiver/rådgiver
Arbeidsgiver:
Oslo politidistrikt
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Kristine Sandstå

Partner

Jørgen A. Sundell

Revisjonsleder
Er du analytisk og initiativrik og interessert i internrevisjon? Vi søker etter en ny kollega som vil bidra med å videreutvikle politiets arbeid i Oslo. 

Oslo politidistrikts internrevisjon er politimesterens tilsynsorgan og gjennomfører uavhengige og objektive kontrolloppgaver. Stab for internrevisjon består av tre revisorer inkludert leder.  

Våre arbeidsområder omfatter revisjons-, tilsyns- og utredningsoppgaver innenfor de strategiske stabene og de funksjonelle- og geografiske driftsenhetene i politidistriktet. Vi jobber etter de internasjonale standardene for internrevisjon (IIA-standardene) og har utviklet egen metodikk for revisjonsarbeidet. 

Arbeidsoppgaver
God internrevisjon skaper verdier gjennom bedre ledelsesinformasjon, kvalitetssikring av prosesser og beslutningsgrunnlag, og ved å sikre etterlevelse av lover, regler og interne rutiner. Endringer i kriminalitetsbildet, den teknologiske utviklingen og publikums forventninger til politiet stiller også krav til at distriktet styres og kontrolleres på en god måte.

For å møte disse utfordringene og bidra til en merverdi for politimesteren, søker vi etter en internrevisor som kan:
  • delta i planlegging, gjennomføring og rapportering av internrevisjonens aktiviteter
  • delta i internrevisjonens arbeid med å forebygge og avdekke feil, misligheter og manglende etterlevelse av regelverk
  • være en strategisk rådgiver innenfor styring, kontroll og risiko
Avhengig av kvalifikasjoner kan det bli aktuelt å være ansvarlig for et fagområde og/eller ivareta rollen som revisjonsansvarlig. Rollen innebærer et særskilt ansvar for å etterleve internrevisjonsinstruksen fra politimesteren, utarbeide planer og rapporter, og ivareta fremdrift og koordinering for internrevisjonens aktiviteter i politidistriktet.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har:
  • høyskole- eller universitetsutdannelse på masternivå innen økonomi, jus eller samfunnsvitenskapelige fag
  • kompetanse innenfor samfunnsfaglige metoder
  • erfaring fra revisjons- tilsyns- og utredningsarbeid
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • sertifisering som Diplomert internrevisor, CIA eller lignende
Det er i tillegg en fordel om du har erfaring fra offentlig virksomhet.

For ansettelse som seniorrådgiver krever vi i minimum fem års relevant erfaring innen eget fagfelt, med vekt på utredning, kontroll og tilsyn. For ansettelse som rådgiver stiller vi krav om relevant erfaring.

Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse jfr. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.

Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå HEMMELIG

Personlige egenskaper
  • du har stor gjennomføringsevne og ser det positive i høye krav til kvalitet
  • du har faglig og personlig integritet, og evne til å skape tillit på alle nivåer i organisasjonen
  • du er analytisk, strukturert og nøyaktig, samtidig som du evner å tenke helhetlig og se sammenhenger
  • du er oppdatert på faget og har det revisjonsfaglige blikket i alle saker
  • du er initiativrik og opptatt av kontinuerlig forbedring 
  • du trives med å jobbe tett i et lite revisorteam
Som medarbeider i politiet kjennetegnes du av å være modig og helhetsorientert, du viser respekt og er tett på. Du kan lese mer i vår medarbeiderplattform.

Vi tilbyr
En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi.
  • stillingen lønnes som rådgiver (stillingskode 1434) fra kr 648 700 - 790 100 eller seniorrådgiver (stillingskode 1364), fra kr 754 900 – 871 300 brutto per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes 
  • medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger (www.spk.no)
  • gode arbeidsbetingelser (f.eks. fleksibel arbeidstid, sommertid, trening i arbeidstiden o.l.)
  • mulighet for hjemmekontor
  • ønskelig med tiltredelse i uke 16/2023
Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav.

For å ha et godt vurderingsgrunnlag ber vi deg om å registrere utfyllende CV i vår rekrutteringsportal og laste opp relevante attester og vitnemål. Dersom du har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn oppfordrer vi deg til å krysse av for dette i vår rekrutteringsportal. Avkrysningene danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Du kan lese mer på arbeidsgiverportalen https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling.   

Opplysninger om deg kan bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.

Om arbeidsgiveren

Politiets viktigste oppgave er å sørge for borgernes trygghet. Det søker vi å oppnå gjennom målrettet kriminalitetsforebygging, en effektiv kriminalitetsbekjempelse og robuste beredskapsordninger. Oslo politidistrikt utgjør mer enn 3200 medarbeidere som samlet bidrar inn i dette arbeidet. Oppgaven med å sikre hovedstadens ulike institusjoner og aktiviteter er i tillegg en grunnleggende del av vårt spennende arbeid.

Vi går på jobb for å sikre trygghet for distriktets borgere. Vi skal være et politi for alle og våre tjenester skal være bygget på ansvarlighet, åpenhet og ærlighet. Et viktig personalpolitisk mål er å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandringsbakgrunn. For mer informasjon, se www.politiet.no.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner

Jørgen A. Sundell
Revisjonsleder