Vil du være med å bygge morgendagens fritidsdestinasjon på Geilo?

Vil du være med å bygge morgendagens fritidsdestinasjon på Geilo?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektsjef og Prosjektleder
Arbeidgiver:
Geilo Holding AS
Sted:
GEILO
Søknadsfrist:
Utløpt

Geilo Holding søker ledere til utvikling av attraktive områder på Geilo


Geilo Holding AS bygger Norges nye alpeby på Geilo og skal levere lokale fritidsopplevelser i verdensklasse! Det skal blant annet utvikles ca. 1800 fritidsboliger, 2 hoteller og nye attraktive alpine nedfarter og sommeraktiviteter. Det planlegges også å bygges en ny gondol for å sikre sømløs og bilfri ferdsel på destinasjonen. Geilo Holding AS eies 50% av Kikut Eiendom og 50% av Fredensborg Fritid.

Geilo Holding skal utvikle fritidsboliger på fire meget attraktive områder på Geilo: Kikut, Vestlia, Sentrum og Havsdalen. I den anledning søker vi Prosjektsjef og Prosjektleder.

Klikk på linkene under for mer informasjon om stillingene:


Som Prosjektsjef vil du få overordnet ansvar for utvikling av en attraktiv portefølje med fritidsboliger og fungere som en «arbeidende styreleder» i prosjektene.

Som Prosjektleder vil du få ansvar for utvikling og gjennomføring av attraktive prosjekter med fritidsboliger. Du vil lede et prosjekt-team og fungere som en «daglig leder» i prosjektene.

Geilo Holding tilbyr:

  • En synlig stilling i et fremoverlent og ambisiøst selskap med fokus på kvalitet
  • En unik mulighet til å være med å utvikle en av Norges største fritidsdestinasjon
  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter i et profesjonelt miljø


Søknadsfrist: Utløpt
 
For ytterligere informasjon er du velkommen til en fortrolig samtale med Seniorrådgiver Nathalie Smulders på tlf. 47 08 38 41, ns@capus.no eller Research Analyst Tobias Nielsen på tlf. 93 02 68 52, tn@capus.no
 

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Seniorrådgiver
Tobias Nielsen
Research Analyst