Møller Eiendom søker nye medarbeidere

Møller Eiendom søker nye medarbeidere
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Eiendomsforvalter, Eiendomsassistent og Driftsleder
Arbeidsgiver:
Møller Eiendom Holding AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Møller Eiendom utvider staben sin med flere ressurser.

Hos Møller Eiendom har du mulighet til å bli en del av et fremtidsrettet eiendomsselskap som jobber med spennende byutviklingsprosjekter og utleie av egne eiendommer.

Klikk på linkene under for å lese mer om stillingene:

Vi ser frem til å lese din søknad og CV!
Dersom du har spørsmål om noen av stillingene kan du kontakte Partner Nathalie Smulders på 470 83 841 eller Sourcing Manager Thomas Bjerke på 472 60 377.

Om arbeidsgiveren

Møller Eiendom skal eie og utvikle fremtidens eiendomskonsepter. Vi drives av djerve ambisjoner og utnytter vår finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Konsernet eies av familieselskapet Aars AS, og ble skilt ut som egen virksomhet fra Møller Mobility Group i 2014. Møller Eiendom har store ambisjoner for vekst, og målet er en porteføljeverdi på 15 milliarder kroner innen 2025. Veksten skjer hovedsakelig gjennom kjøp og utvikling av sentrale eiendommer.
Vi deler vår søsterbedrift Møller Mobility Groups grunnverdier; åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig. Verdigrunnlaget inspirerer oss til å være en pådriver for bærekraftig eiendomsutvikling.

Våre konsulenter

Nathalie Backer Smulders
Partner
Thomas Bjerke
Sourcing Manager