QA ansvarlig

QA ansvarlig
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
QA ansvarlig
Arbeidsgiver:
Jotta AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Ønsker du å jobbe med skylagring og bli en del av teamet som tar opp kampen mot tech-giganter som Dropbox og Google?

Jottacloud leter etter en person som kan være med på å sikre at vi leverer best mulig produkter ut til kundene våre slik at vi kan fortsette veksten. Vi trenger en som kan hjelpe oss med å systematisere kvalitetskontrollen og videreutvikle testfaget internt. Som QA-ansvarlig vil du få en sentral rolle i selskapet og få stor påvirkningskraft.

Arbeidsoppgaver:

 • Tilegne seg god innsikt i alle våre produkter, plattformer og forretningsområder
 • Utarbeide prosesser og rutiner for kvalitetssikring i selskapet
 • Teste leveransen av funksjonalitet og produkter i samarbeid med utviklings- og produktavdeling
 • Planlegge testing av større leveranser i samarbeid med eksterne kunder
 • Delta i prosjekter og planlegging på tvers av team for å sikre gode spesifikasjoner og leveranser
 • Være en pådriver for at vi leverer best mulig kvalitet ut til kundene, og løfte kunnskapen internt om testsystemer og rutiner

Hvem er du:
Vi ser etter en systematisk person med øye for detaljer. Du er en problemløser med et sterkt ønske om å levere gode digitale brukeropplevelser. Godt samarbeid med andre avdelinger er viktig, og du må kunne kommunisere hvorfor vi skal bruke tid på testing. Du trenger ikke masse erfaring, men du må ha et ønske om å utvikle deg i rollen.

Andre kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning
 • Kunnskap om testmetodikk
 • Erfaring med testautomasjon og manuell testing av web-løsninger og native apps
 • Du er proaktiv, nøyaktig og har høy gjennomføringsevne
 • Evnen til å jobbe i grenseområdet mellom produkt- og teknologimiljøer

Vi tilbyr:

Hos oss får du en viktig rolle med svært gode utviklingsmuligheter. Beslutningsveiene er korte, oppgavene er varierte, og vi er stolt av vårt gode arbeidsmiljø. Du får muligheten til å jobbe med et spennende produkt med mange brukere og kunder, og vi holder til å fine lokaler midt i Oslo sentrum.
Konkurransedyktige betingelser med tilhørende aksjeprogram er også en del av pakken vi tilbyr vår nye medarbeider.

Ved spørsmål, kontakt vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk 932 42 133/jonas.rambaek@capus.no . Søknader behandles fortløpende.

 

Om arbeidsgiveren

Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste med over 1 millioner kunder i over 170 land. Vi leverer innovative løsninger til både private og bedrifter, samt at vi står bak flere skytjenester for ledende merkevarer innen retail og telekom i Europa.
Jottacloud gjør det enkelt å lagre og dele innhold i skyen.

Vi er en moderne skytjeneste på tvers av alle plattformer. Vi har stort fokus på sikkerhet og personvern og har to datasentre i Norge der vi selv drifter hundrevis av servere. Jotta AS har solid økonomi og er et firma i sterk vekst. Vi er per i dag 25 ansatte.

Våre konsulenter