Solution Architect Financial Services

Solution Architect Financial Services
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Solution Architect Financial Services
Arbeidsgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vil du være med å designe og utvikle Elkjøp sine finansielle tjenester?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en løsningsarkitekt som vil ha primærfokus på betalings-, finansierings-, og abonnementsløsninger for våre salgskanaler. I denne rollen vil du sammen med våre hovedinteressenter drive frem gode løsninger for våre kunder som kontinuerlig setter større krav til sømløse opplevelser i sanntid på tvers av interaksjonspunkter.

I samarbeid med kravstillere (produkteiere) vil du også være med å forme veikart for utvikling, samt sikre koordinert utrullingsplanlegging i henhold til våre endringsprosesser. Du kommer til å ha tett dialog med underleverandører for blant annet å følge opp utviklingsoppgaver og formidle status, samt foreta nødvendige avklaringer for effektive leveranser som leverer forventet verdi.

Det er ønskelig at du har erfaring fra detaljhandel, og spesielt fra virksomheter som opererer i et omnikanalperspektiv med fysisk butikk, nettbutikk og kundesenter.

 

Nøkkelord

Microsoft Azure, Kubernetes, Microservices, .net, SAP C/4HANA, SCPI, SAP CAR, CI/CD

 

Hos oss vil du arbeide med:

Du er vant til å holde deg oppdatert på kommersiell roadmap og bruke din teknologikompetanse til å legge frem nye muligheter eller økte potensialer for virksomheten. I tillegg trives du i en rolle hvor du vil opptre som primærkontakt for leverandører, utviklingspartnere og kravstillere for applikasjoner, løsninger og prosesser tilknyttet ansvarsområdet.

For å lykkes i denne rollen er det også viktig at du føler deg trygg på å:

  • Planlegge, koordinere og lede leveranser
  • Være ansvarlig for budsjettering og løpende forvaltning av budsjetter
  • Være ansvarlig for design og dokumentasjon av ny funksjonalitet
  • Holde deg oppdatert på omkringliggende systemer/løsninger for å kunne identifisere synergier og nye muligheter for virksomheten
  • Utøve rollen som rådgiver for å sikre riktig utnyttelse av systemporteføljen

 

Er du den vi ser etter?

Vi er på utkikk etter deg som har erfaring med å lede IT-prosjekter i en stor organisasjon. Du må ha gode prosjektleder- og kommunikasjonsegenskaper. Det er ønskelig at du har teknisk erfaring med betalings- og/eller finansieringstjenester. Videre ser vi for oss at dette beskriver deg:

  • Utdanning innen IT/ingeniør på minimum bachelornivå. Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse
  • Erfaring med å dokumentere funksjonelle og tekniske prosesser som skaper omforent forståelse for planlagte leveranser
  • Erfaring med prosjektstyringsverktøy
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk, i tillegg til å snakke flytende norsk, svensk eller dansk

 

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling!

Hos oss vil du bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen. Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen salg av forbrukerelektronikk. Hos Elkjøp har vi konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter. Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning.

 

Forhåpentligvis finner du denne rollen like spennende som oss, og vi ser frem til å lese søknaden og forhåpentligvis treffe deg for en samtale rundt denne muligheten.

 

Ønsker du mer informasjon rundt rollen er det bare å ta kontakt med rekrutteringspartneren vår Capus ved Per Haakon Flottorp (Senior Rådgiver) på 904 78 333 eller per.haakon.flottorp@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 36 milliarder kroner i regnskapsåret 2017/18.
Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. Alle de over 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da – som nå – ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber mer enn 10 000 medarbeidere mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.
Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Senior Rådgiver