SAP ABAP / CRM Utvikler

SAP ABAP / CRM Utvikler
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
SAP ABAP / CRM Utvikler
Arbeidsgiver:
COOP Norge SA
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Vil du jobbe i det nye kjerneteamet til Coop?

«IT, kunde, marked og medlem» er det nye kjerneteamet som er ansvarlig for IT-leveransene inn mot tjenesteområdene marketing, kunde- og medlemstjenester og e-commerce.

 

Nå søker vi deg som vil ha utviklingsansvar for en av de viktigste systemporteføljene hos Coop!

Det er et økende fokus på personlig markedsføring, noe som gir rollen som SAP CRM utvikler stort ansvar og spillerom. Sammen med teamet ditt skal dere sikre at SAP CRM utvikles og forvaltes på en god måte. Dere vil være viktige bidragsytere for at Coop får styrket sin digitale satsning, der kunden er i fokus.

 

Er dette rollen for deg?

I denne rollen vil du få en unik mulighet til å få spisskompetanse på et fagfelt der Coop er ledende i Norge. Du vil jobbe på siste versjon av SAP CRM og ta del i et av de største SAP-miljøene i landet, samtidig som du vil kunne utveksle erfaringer på tvers av ulike avdelinger i organisasjonen.

  • Ansvarlig for utvikling av endringer/forbedringer i SAP CRM

  • Ansvarlig for å lage og vedlikeholde gode og hensiktsmessige integrasjoner med øvrige systemporteføljer som: SAP Marketing, ECC, SCM, CRM, BW, PMR, CAR, Gateway, Portal
  • Være en aktiv deltaker i faglig diskusjoner internt i kjerneteamet
  • Oversette funksjonelle krav til tekniske krav

Hos oss i Coop trives vi med å jobbe prosjektbasert, med fokus på variasjon i arbeidsmetoden. Uansett metodikk ønsker vi å tilrettelegge for fleksibilitet, ansvar og tillit. Dine kollegaer er motiverte og brenner for det de gjør.

Dette er primært et utviklingsteam hvor ca. 20% av tiden er satt av til drift og forvaltning og 80% til utvikling/prosjekter.

 

Vi søker deg som har erfaring med utvikling innenfor SAP!

Primært ser vi etter en med teknisk forståelse for SAP CRM, men det viktigste er at du er villig til å lære. Vi ønsker oss en person som er nysgjerrig med gode analytiske egenskaper. Du er løsningsorientert, i tillegg til å være strukturert og selvstendig i arbeidet ditt. Det er viktig at du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk. Engelskspråklige er likevel velkomne til å søke!

  

Hvorfor jobbe hos Coop?

«Nytenkende, ærlighet, tiltro til egenart, innflytelse og omtanke» er verdier som er sentrale i vår verdistyrte virksomhet. Vi har Norges beste omdømme som nest største dagligvareaktør og størst på byggevarer i privatmarkedet. Vi har moderne logistikksentre og sterk vekst i netthandel. I Coop skal vi dra nytte av ny kunnskap og teknologi, og påvirke utviklingen i overensstemmelse med forbrukerens interesser.

Disse verdiene gjenspeiler seg også i arbeidskulturen og menneskene som jobber i Coop. Vi er stolte av å ha et av Norges beste og største SAP miljøer med noen av de flinkeste hodene i markedet med fokus på å lage gode løsninger innenfor SAP; Marketing, ECC, SCM, CRM, BW, PMR, CAR, Gateway, Portal. Med 135 engasjerte medarbeidere kan  Coop IT tilby høy utviklingstakt og kompleksitet med mange attraktive prosjekter.

 

Har du spørsmål rundt denne stillingen eller har lyst til å lære mer om selskapet? Du er velkommen til å ta kontakt med Coop sin rekrutteringspartner Capus v/Per Haakon Flottorp på 904 78 333 eller phf@capus.no

Om arbeidsgiveren

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag, ca. 1120 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Prix, Mega, Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 60 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg, og Coop Byggmix. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 74 samvirkelag i Norge og har i dag mer enn 1,7 millioner medlemmer. Vi har også en solid årlig omsetning på ca. 60 mrd. kr.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Senior Rådgiver