Direktør organisasjon og HR

Direktør organisasjon og HR
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Direktør organisasjon og HR
Arbeidsgiver:
Direktoratet for e-helse
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi søker en erfaren leder for organisasjon og HR til en organisasjon med viktige samfunnsmessige oppgaver. Du vil være med på å forme og utvikle et moderne direktorat.

Direktoratet for e-helse ble etablert 1. januar 2016 og er i kontinuerlig utvikling. Vi søker deg som har stort engasjement for organisasjonsutvikling, har relevant ledererfaring og trives med å jobbe strategisk med HR og virksomhetsutvikling i en endringsorientert organisasjon. Du er opptatt av å forvalte og videreutvikle organisasjonens viktigste ressurs i en kunnskapsvirksomhet – medarbeidernes kompetanse, for at organisasjonen skal være rustet til å løse store utfordringer for samfunnet nå og i fremtiden.

Arbeidsoppgaver

Avdelingen tilrettelegger for og støtter ledere i rekruttering, arbeidsrett, HMS-arbeid, organisasjonsutvikling, medbestemmelse, lønnsforhandlinger, kompetanse- og lederutvikling mv. I tillegg jobber vi med løpende personalforvaltningssaker og lønnsrelaterte oppgaver. Dersom vi finner den rette kandidaten ønsker vi å legge ansvar for virksomhetsstyring og eventuelt andre stabsfunksjoner til stillingen. Som direktør for organisasjon og HR vil du bidra til en god og enhetlig arbeidsgiverpolitikk som støtter direktoratets visjon og verdier. Vi jobber etter verdiene handlekraftig, ansvarlig, tydelig og tett på. Du vil ha fag- og personalansvar samt budsjett og resultatansvar. Sentrale oppgaver vil være å:

 • bidra til å utvikle organisasjonen i tråd med strategiske mål
 • lede, inspirere og videreutvikle HR-funksjonene
 • bistå lederne med å tiltrekke, utvikle og beholde kompetente medarbeidere i organisasjonen
 • utvikle og implementere direktoratets HR-strategi
 • bidra til å bygge en felles organisasjonskultur

Kvalifikasjoner

Du må ha:

 • relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå (minimum bachelornivå)
 • relevant ledererfaring med fag-, personal- og budsjettansvar
 • dokumentert erfaring med strategiarbeid og utviklingsprosjekter på virksomhetsnivå
 • erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse
 • evne til å uttrykke deg godt på norsk både muntlig og skriftlig

Lang og svært relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet om utdannelse.

Det er en fordel om du har:

 • arbeidserfaring med strategisk HR
 • erfaring med virksomhetsstyring
 • erfaring fra statlig sektor
   

Personlige egenskaper

For å lykkes som direktør for organisasjon og HR hos oss er det avgjørende at du evner å arbeide med strategisk HR. Vi søker en tydelig og trygg leder som tar initiativ, er løsningsorientert, er handlekraftig og har god gjennomføringsevne. Du motiverer og skaper gode resultater gjennom og sammen med andre. Videre kommuniserer og samarbeider du godt med mennesker i ulike roller og på ulike nivåer. Du må like å jobbe på en hektisk arbeidsplass der oppgavene er mange.

Vi tilbyr

 • stilling som avdelingsdirektør (stillingskode 1060) med årslønn kr 934 800 – 1 307 400 (lønnstrinn 85 – 101), avhengig av søkerens kvalifikasjoner. Søkere med særskilt gode kvalifikasjoner kan tilbys høyere lønn.
 • gode ordninger for pensjon, lån og forsikring i Statens pensjonskasse
 • fleksibel arbeidstid
 • moderne lokaler sentralt beliggende på Skøyen i Oslo

Stillingen er fast og rapporterer til direktør Christine Bergland.

I Direktoratet for e-helse får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende. Vi tilbyr deg et faglig sterkt, dynamisk og hyggelig miljø med høye ambisjoner. Du vil jobbe i team med dyktige og engasjerte medarbeidere og være med på å påvirke fremtidens e-helseløsninger.

Vi i Direktoratet for e-helse skal gjenspeile hele Norges befolkning og vi ønsker alle kvalifiserte søkere uansett alder, kjønn og bakgrunn, velkommen! Vi er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv), og vi tilrettelegger gjerne arbeidsplassen for deg som har behov for det.

 

Har du noen spørsmål om stillingen?
Ta gjerne kontakt med rekrutteringsbyrå Capus ved Grete Andersen på mobiltelefon 911 37 005. 

 

Om arbeidsgiveren

Direktoratet for e-helse er nasjonal myndighet på e-helseområdet. Vi realiserer og forvalter nasjonale løsninger som forbedrer og forenkler helse- og omsorgssektoren. Direktoratet skal bidra til felles innsats og nasjonal styring av IKT-utviklingen i sektoren. Vi jobber for et enklere helse-Norge.

Våre konsulenter