Vil du være med å designe og utvikle Elkjøp sitt nye Next Generation Retail system?

Vil du være med å designe og utvikle Elkjøp sitt nye Next Generation Retail system?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Retail Solution Architect
Arbeidsgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Retail Solution Architect

Vil du være med å designe og utvikle Elkjøp sitt nye Next Generation Retail system?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring, og krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en løsningsarkitekt som vil ha primærfokus på SAP Retail og omkringliggende fagområder som; CAR, C/4HANA og SCPI i tillegg til Neptune Planet8 og Planet9 som er plattformen for våre nye salgsløsninger i butikk.

Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP som mangler sidestykke i europeisk målestokk. Du vil få en sentral rolle i våre prosjekter med å implementere og forvalte et framtidig systemlandskap i henhold til SAP sin roadmap for Retail med både cloud- og onprem-installasjoner som SAP ECC (IS Retail), SAP CAR og komponenter i C4/HANA-stacken.

Sammen med våre hovedinteressenter vil du drive frem gode løsninger for våre kunder som kontinuerlig setter større krav til sømløse opplevelser i sanntid på tvers av interaksjonspunkter. Det vektlegges at du har erfaring med SAP rettet mot detaljhandel/retail-bransjen både for B2B og B2C. Det er ønskelig at du har jobbet med virksomheter som opererer i et omnikanalperspektiv med fysisk butikk, nettbutikk og kundesenter.

Nøkkelord:

SAP ECC, SAP CAR, SAP C/4HANA, SCPI, SAP UI5/OpenUI5/Vue, Microsoft Azure, Docker, Kubernetes, Neptune Planet8 og Planet9.

 

For å lykkes i denne stillingen:

Du er vant til å holde deg oppdatert på kommersiell roadmap og bruke din teknologikompetanse til å legge frem nye muligheter eller økte potensialer for virksomheten. Vi ser for oss at du trives i en rolle hvor du vil opptre som primærkontakt for leverandører, utviklingspartnere og kravstillere for applikasjoner, løsninger og prosesser tilknyttet ansvarsområdet.

Utenom dette er det også viktig at du føler deg trygg på å:

  • Planlegge, koordinere og lede tekniske leveranser i prosjekter, samt proaktivt bidra til forbedringer knyttet til våre tekniske løsninger.
  • Være ansvarlig for design og dokumentasjon av ny funksjonalitet.
  • Ta ansvar for brukerflaten i butikk, herunder også rollestyring.
  • Holde deg oppdatert på omkringliggende systemer/løsninger for å kunne identifisere synergier og nye muligheter for virksomheten.
  • Utøve rollen som rådgiver for å sikre riktig utnyttelse av systemporteføljen.

 

Er du den vi ser etter?

Vi er på utkikk etter deg som har erfaring med å lede IT-prosjekter i en stor organisasjon. Du har teknisk bakgrunn og er selvgående, strukturert og med gode kommunikasjonsegenskaper. Det er ønskelig at du har solid erfaring innenfor detaljvarehandel/retail-bransjen. Videre ser vi for oss at dette beskriver deg:

  • Utdanning innen IT/ingeniør på minimum bachelornivå. Relevant og dokumentert erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse
  • Erfaring med prosjektstyringsverktøy
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk, i tillegg til å snakke flytende norsk, svensk eller dansk

 

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling!

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norden. Vi er alltid sultne på å teste ut ny teknologi, så hos oss er det store muligheter for å utvide sin egen horisont. Du vil bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen. Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen vår bransje. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter. Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering, samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen.

 

Forhåpentligvis finner du denne rollen like spennende som oss, og vi ser frem til å lese søknaden og forhåpentligvis treffe deg for en samtale rundt denne muligheten.

Ønsker du mer informasjon rundt rollen er det bare å ta kontakt med rekrutteringspartneren vår Capus ved Per Haakon Flottorp (Senior Rådgiver) på 904 78 333 eller per.haakon.flottorp@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 38.3 milliarder kroner i regnskapsåret 2018/19.
Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. Alle de over 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping.
Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da – som nå – ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber mer enn 10 000 medarbeidere mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.
Elkjøp Nordic har en markedsandel innen forbrukerelektronikk på mer enn 25 prosent. Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på over 110.000 m2.
Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Senior Rådgiver