Aareon søker konsulenter for implementering, drift og vedlikehold av Norges ledende IT løsning for profesjonelle eiendomsforvaltere.

Aareon søker konsulenter for implementering, drift og vedlikehold av Norges ledende IT løsning for profesjonelle eiendomsforvaltere.
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
ERP/FDV Funksjonell Konsulent
Arbeidsgiver:
Aareon Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Som konsulent hos Aareon vil du få varierte, interessante og utfordrende oppgaver hos eksisterende Xpand kunder og i implementeringsprosjekter hos nye kunder:

 • Bidra til at prosjekter gjennomføres iht. avtalt leveransetid, kvalitet og kostnad
 • Sørge for høy kundetilfredshet i drift og vedlikehold av Xpand hos kunder
 • Være rådgiver/systemekspert for eksisterende og nye kunder innen Xpand

Kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som er et «konsulent-hode» som trives i skjæringspunktet mellom IT, økonomi  og eiendomsforvaltning. Vi håper du allerede har noe erfaring fra prosjekter eller implementering av ERP- eller FDV-systemer, og det er bra om du har:

 • Utdannelse innen økonomi, IT eller eiendom på universitets- eller høyskolenivå
 • Fagkunnskap innen økonomisk og/eller teknisk forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom
 • Praktisk økonomi- og/eller drift- og forvaltningserfaring
 • Erfaring med digitalisering og automatisering av arbeidsprosesser
 • Forståelse for samspillet mellom arbeidsprosesser, IT-løsninger og organisasjon

Personlige egenskaper

Vi tror du er strukturert, analytisk og løsningsfokusert. Du liker å jobbe i team, men trives også med å finne ut av problemstillinger på egen hånd. Du trives med utfordringer, er lyttende til kunder og er i stand til å fremstille komplekse behov og problemstillinger på en enkel og forståelig måte. Fremfor alt er du en positiv og glad person med gode sosiale ferdigheter!

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Hyggelige kollegaer og trivelige lokaler sentralt i Oslo

For mer informasjon ta kontakt med Capus ved Senior Rådgiver Per Haakon Flottorp på per.haakon.flottorp@capus.no / 904 78 333
Ser frem til å motta søknaden din!

Om arbeidsgiveren

Aareon Norge AS er Norges ledende leverandør av eiendoms- og økonomisystemer for profesjonelle eiendomsforvaltere. Vårt ERP og FDV system, Xpand bidrar til økt kundefokus, effektivitet og lønnsomhet for våre kunder og deres brukere.
Aareon Norge AS er eiet av Aareon Group, som igjen eies av Aareal Bank i Tyskland. Aareon Group er Europas ledende virksomhet innen konsulenttjenester og IT-systemer for eiendom. Aareon har 1400 medarbeidere ved kontorer i Norden, Tyskland, England, Frankrike og Benelux.
Aareon Norge opplever stor pågang fra eksisterende og nye kunder, og vi ønsker å styrke vår organisasjon med flere engasjerte og dyktige kolleger.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Seniorrådgiver