Sykehusbygg søker Kontraktsrådgiver

Sykehusbygg søker Kontraktsrådgiver
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kontraktsrådgiver
Arbeidgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Kontraktrådgiver

Prosjektavdelingen
Arbeidssted: Trondheim


Har du lyst til å bruke din erfaring og kompetanse fra kontraktsarbeid i noen av landets største og mest kompliserte byggeprosjekter?
Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Vi er et kompetansemiljø med dyktige og dedikerte medarbeidere, og søker deg som kan identifisere deg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging- og bygging. Dette for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.
Stillingen rapporterer til avdelingsleder Helle Jensen.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver du skal løse:

 • Du skal sammen med interne og eksterne miljø sikre høy kvalitet på våre anskaffelsesprosesser, herunder konkurransegrunnlag, kontraheringsprosess og avtalegrunnlag
 • Du skal bidra aktivt til standardisering av konkurransegrunnlag og avtaleformat tilpasset ulike anskaffelser og gjennomføringsmodeller
 • Du skal være rådgiver for både prosjekt- og virksomhetsledelse i kontrakt- og anskaffelsesspørsmål
 • Du må forstå dynamikken mellom parter i et prosjekt og hvilke virkemidler en kan bruke for å styrke prosessen i og rundt samspillet
 • Du må forstå mekanismer som utløses i kontrakter med ulike vederlagsmodeller

Kvalifikasjoner vi gjerne ser du har:

 • Du har relevant høyere teknisk, økonomisk eller juridisk utdannelse fra universitet/høyskole
 • Du har erfaring med ulike gjennomføringsmodeller, kontraktstrategier og vederlagsformer
 • Du har god kjennskap til norske standarder og entrepriserett, herunder NS 8401, 8405, 8407
 • Du har anskaffelseserfaring (konkurranseutsetting, kontraheringsprosess, kontraktinngåelse)

Vi legger vekt på dine personlige egenskaper og ser gjerne at:

 • Du kommuniserer godt, skriftlig og muntlig
 • Du er en lagspiller og god til å samarbeide med andre
 • Du er effektiv og løsningsorientert
 • Du evner å arbeide strukturert, systematisk og målrettet
 • Du har god gjennomføringsevne og integritet
 • Du evner å tenke helhetlig
Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim. Du må regne med noe reisevirksomhet.
Sykehusbygg har fleksibel arbeidstid, offentlig tjenestepensjon og tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår.

Søknadsfrist 20.10.2019

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.
For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med leder for prosjektavdelingen; Helle Jensen på telefon 991 52 189 eller administrerende direktør, Terje Bygland Nikolaisen på telefon 932 00 209
 

Om arbeidsgiveren

Vil du være med å planlegge framtidas sykehus? Sykehusbygg er en fremoverlent arbeidsplass bestående av kompetente og profesjonelle medarbeidere med høyt samfunnsengasjement.

Sykehusbygg skaper framtidsrettet utvikling av sykehusbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring. Vi sikrer et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og bygging på høyt internasjonalt nivå. Sykehusbygg utfører tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter – og tjenester innen eiendom som gir felles gevinster for helsesektoren.
Sykehus-Norge har en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på mer enn 15 milliarder kroner årlig de nærmeste årene.

Sykehusbygg planlegger og leder gjennomføringen av investeringsprosjektene på vegne av helseforetakene i Norge. Vår prosjektportefølje øker og vi forsterker oss innenfor flere fagområder. Vi ser nå etter deg som har stort samfunnsengasjement, er fremoverlent og trigges av å jobbe på en arbeidsplass bestående av kompetente medarbeidere med høyt faglig nivå.   

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Rådgiver
Tobias Nielsen
Research Analyst