Sykehusbygg HF søker Prosjektcontroller

Sykehusbygg HF søker Prosjektcontroller
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektcontroller
Arbeidsgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
Hjelset
Søknadsfrist:
Løst

Prosjektcontroller
Nytt Sykehus i Nordmøre og Romsdal (SNR)
Arbeidssted: Hjelset, Molde kommune

 

Det er vedtatt å bygge nytt sykehus på Hjelset i Molde kommune og et distriktsmedisinsk senter i Kristiansund.

Det skal bygges om lag 60 000 kvm til en kostnadsramme på ca 4,9 mrd NOK (2019 kroner). Prosjektet er for tiden inne i en kontraheringsprosess med totalentreprenør og regner med å skrive kontrakt med en entreprenør i oktober 2019. SNR ivaretar en viktig samfunnsoppgave, og interessen fra lokalsamfunnet og media er stor.

Arbeidet ledes av Sykehusbygg HF, og vi søker derfor etter en prosjektcontroller som kan støtte gjennomføringen av prosjektet frem mot overlevering av bygget i 2024.

Stillingen rapporterer til prosjektstyringsleder for SNR.

 

Arbeidsoppgaver

 • Bistå ansvarlig for prosjektstyring med økonomistyring av prosjektet, herunder oppfølging av produksjon, regnskap og prognose mot budsjett for delprosjekter og prosjektet totalt
 • Bistå ansvarlig prosjektstyring med budsjettrevisjoner
 • Følge opp kontrakter og endringer
 • Bistå ansvarlig prosjektstyring med rapportering
 • Bistå med arkivering og dokumentasjonskontroll, herunder delta i implementering av styringssystem

Ønskede kvalifikasjoner

 • Det søkes etter en person med 3-årig høyere økonomisk utdanning, men lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
 • Den rette kandidaten har erfaring med økonomistyring og regnskap, rapportering, arkivering og dokumentkontroll.
 • Det er en fordel med kjennskap til byggeprosjekter, samt kjennskap til SAP.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt

 • Evne til å arbeide systematisk og målrettet
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Leveransedyktighet
 • Effektiv og pålitelig
 • Løsningsorientert
 • Lagspiller

 

Arbeidssted vil være Hjelset. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging. Dette for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

Søknadsfrist 03.09.2019.

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

 

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med

Sjef for prosjektavdelingen i Sykehusbygg, Helle Jensen, på telefon 991 52 189
Prosjektstyringsleder i SNR, Anders Eikrem, på telefon 910 09 513

Eller

Rådgivere i rekrutteringsselskapet Capus; Kristian Lennertzen på telefon 916 16 073 og Nathalie Smulders på telefon 470 83 841

 

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå.
Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.
Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.
Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Rådgiver
Tobias Nielsen
Research Analyst