Vil du bli vår nye juridisk- og anskaffelsesfaglige direktør?

Vil du bli vår nye juridisk- og anskaffelsesfaglige direktør?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Juridisk- og anskaffelsesfaglig direktør
Arbeidgiver:
OMSORGSBYGG OSLO KF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Omsorgsbygg Oslo KF står foran store og viktige utbygginger i årene som kommer med på bygging av en rekke nye barnehager og helsehus, omsorgsboliger. Ikke minst skal vi bygge ny hovedbrannstasjon på Bryn og storbylegevakt på Aker. Dette medfører betydelig aktivitet innen det juridiske og anskaffelsesfaglige området. Omsorgsbygg trenger nå direktør for juridisk og anskaffelsesfaglig avdeling. Vi søker en tydelig og trygg leder som tar initiativ, er løsningsorientert, er handlekraftig og har god gjennomføringsevne. Du motiverer og skaper gode resultater gjennom og sammen med folk. Du kommuniserer og samarbeider godt med mennesker i ulike roller og på ulike nivåer og du må like å jobbe på en hektisk arbeidsplass med mange oppgaver.

Juridisk og anskaffelsesfaglig avdeling består av 10 fast ansatte medarbeidere og 3 konsulenter som bistår utbyggingsavdelingen og eiendomsavdelingen med anskaffelser til rehabiliteringer og nybygg, samt rammeavtaler for drift og vedlikehold. Juridisk og anskaffelsesfaglig direktør rapporterer til administrerende direktør og er en del av foretakets ledergruppe.      

Arbeidsoppgaver

Vi søker en løsningsorientert leder med god kunnskap innen det anskaffelsesfaglige området. Vi trenger en person som har kunnskap om fast eiendoms rettsforhold, generell kontraktsrett samt bygg- og entepriserett. 

Som leder av juridisk- og anskaffelsesfaglig avdeling vil du ha ansvar for å yte juridisk bistand til andre avdelinger i forbindelse med eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling og prosjektarbeid.  Du skal være en pådriver for gjennomføring av Omsorgsbyggmodellen i anskaffelsesprosessene og legge til rette for god samhandling mellom juridisk avdeling og de øvrige avdelingene i foretaket.  Juridisk direktør bistår også i andre juridiske problemstillinger, da ofte i samarbeid med kommuneadvokaten.

Kvalifikasjoner

- Juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap.

- Kunnskap om regelverket for offentlige anskaffelser 

- Kunnskap om fast eiendoms rettsforhold, generell kontraktsrett samt bygg- og entepriserett. 

- Advokatbevilling er ønskelig

- Kjennskap til og erfaring fra kommunal virksomhet og politiske prosesser er en fordel.  

 

Personlige egenskaper

- Ledererfaring og gode lederegenskaper med evne til å skape samhandling og samarbeid.

- Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

- Resultat- og serviceorientert, initiativrik og strukturert

- Må kunne etterleve Omsorgsbygg og Oslo kommunes verdigrunnlag og etiske regler 

Vi tilbyr

- Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et faglig stimulerende og hyggelig arbeidsmiljø

- Gode pensjons- og forsikringsordninger

- Fleksitidsordning, 37,5 timer pr. uke

- Lønn etter avtale  

Om arbeidsgiveren

Omsorgsbygg Oslo KF er blant Norges største eiendomsforvaltere med ca. 870 000 m2 eiendom. Foretaket forvalter en variert og kompleks eiendomsportefølje, som består av barnehager, sykehjem, omsorgsboliger, rusinstitusjoner, brannstasjoner og andre viktige formålsbygg. Omsorgsbygg skal bygge og rehabilitere for over 13 milliarder de nærmeste årene. Vi har ca 200 medarbeidere som dekker et bredt kompetansefelt innen eiendom. Omsorgsbyggs visjon er “Bedre bygg, bedre liv” Omsorgsbygg er ledende på utvikling, bygging og forvaltning av miljøvennlige og energieffektive bygg og vil i årene fremover øke fokuset på digitalisering av byggeprosesser.

Omsorgsbygg holder til i nye lokaler på Helsfyr med gode kollektivmuligheter og med en flott kantine.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle bli varslet om før offentliggjøring.

Våre konsulenter