Utbyggingsavdelingen søker etter sin nye direktør

Utbyggingsavdelingen søker etter sin nye direktør
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Utbyggingsdirektør
Arbeidsgiver:
OMSORGSBYGG OSLO KF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Omsorgsbygg Oslo KF står foran store og viktige utbygginger i årene som kommer med ansvar for bygging av en rekke nye barnehager og helsebygg, omsorgsboliger og ikke minst ny hovedbrannstasjon på Bryn og storbylegevakt på Aker. Vi søker ny utbyggingsdirektør for å lede dette viktige arbeidet. Vi søker en tydelig og trygg leder som tar initiativ, er løsningsorientert, er handlekraftig og har god gjennomføringsevne. Du motiverer og skaper gode resultater gjennom og sammen med folk. Du kommuniserer og samarbeider godt med mennesker i ulike roller og på ulike nivåer og du må like å jobbe på en hektisk arbeidsplass med mange oppgaver.

Utbyggingsavdelingen består av rundt 25 fast ansatte medarbeidere og prosjektledere for ulike byggeprosjekter. Avdelingen har ansvar for gjennomføring av alle større prosjekter fra forprosjekt, via utbyggingsfasen frem til bygget tas i bruk. Prosjektgjennomføringen skjer i henhold til Oslo kommunes investeringsregime og i tråd med Omsorgsbygg sin egen prosjektmodell – Omsorgsbyggmodellen. Utbyggingsdirektør rapporterer til administrerende direktør og er en del av foretakets ledergruppe.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en løsningsorienter leder med solid erfaring fra ledelse av store og komplekse byggeprosjekter. Som utbyggingsdirektør vil ditt hovedansvar være å sørge for at Omsorgsbygg gjennomfører en profesjonell styring av Oslo kommunes byggeprosjekter. Du skal være en pådriver for gjennomføring av Omsorgsbyggmodellen i foretakets byggeprosjekter og legge til rette for god samhandling mellom utbyggingsavdelingen og eiendomsavdelingen. 

Kvalifikasjoner

– Relevant utdanning på minimum bachelornivå

– Prosjektledererfaring  fra byggeprosjekter

– Erfaring fra prosjektstyring, porteføljestyring og usikkerhetsstyring.

– Kjennskap til og erfaring fra kommunal virksomhet og politiske prosesser er en fordel. 

Personlige egenskaper

– Ledererfaring og gode lederegenskaper med evne til å skape samhandling og samarbeid.

– Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

– Resultat- og serviceorientert, initiativrik og strukturert.

– Må kunne etterleve Omsorgsbygg og Oslo kommunes verdigrunnlag og etiske regler 

Vi tilbyr

– Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et faglig stimulerende og hyggelig arbeidsmiljø

– Gode pensjons- og forsikringsordninger

– Fleksitidsordning, 37,5 timer pr. uke 

– Lønn etter avtale  

 

Om arbeidsgiveren

Omsorgsbygg Oslo KF er blant Norges største eiendomsforvaltere med ca. 870 000 m2 eiendom. Foretaket forvalter en variert og kompleks eiendomsportefølje, som består av barnehager, sykehjem, omsorgsboliger, rusinstitusjoner, brannstasjoner og andre viktige formålsbygg. Omsorgsbygg skal bygge og rehabilitere for over 13 milliarder de nærmeste årene. Vi har ca 200 medarbeidere som dekker et bredt kompetansefelt innen eiendom. Omsorgsbyggs visjon er “Bedre bygg, bedre liv” Omsorgsbygg er ledende på utvikling, bygging og forvaltning av miljøvennlige og energieffektive bygg og vil i årene fremover øke fokuset på digitalisering av byggeprosesser.

Omsorgsbygg holder til i nye lokaler på Helsfyr med gode kollektivmuligheter og med en flott kantine.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle bli varslet om før offentliggjøring.

Våre konsulenter

Kristian Carlstedt
Seniorrådgiver