Vi i Loyaltic leter nå etter en Key Account Manager til vårt nyoppstartede kontor i Oslo

Vi i Loyaltic leter nå etter en Key Account Manager til vårt nyoppstartede kontor i Oslo
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Key Account Manager
Arbeidsgiver:
Loyaltic AB
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Som Key Account Manager hos oss vil du være ansvarlig for å komme i kontakt med nye kunder over hele Norge. Du vil jobbe med å bearbeide og skape langsiktige kunderelasjoner som du følger opp over tid. Du vil ha ansvar for hele salgsprosessen, fra å booke møter og forberede disse til å finne kundetilpassede løsninger, utarbeide tilbud og følge opp frem til avtalen er signert. Du vil være en del av et Nordisk team med kontor både i Oslo, Stockholm og Helsingfors. Du vil således kunne få støtte fra våre digitale markedsførere, prosjektledere og rådgivere fra hele Norden.

For å lykkes i rollen som Key Account Manager hos oss jobber du selvstendig, strukturert og målrettet. Du har evnen til å skape gode relasjoner med kundene, forstå deres bransje- og fagområde og sammen finne gode løsninger som dekker deres behov. Vi ser etter deg som er selvgående, samvittighetsfull og initiativrik. Du har analytiske evner, er resultatorientert og jobber godt i team på tvers av stillinger.

Du er komfortabel med å oppsøke nye kunder, og vet hva som kreves av forberedelser for å lykkes i et kundemøte, og for å gjennomføre disse. Du kjenner deg trygg i møter med både direktører og markedssjefer, i små og store selskaper.

Kvalifikasjoner

  • 5 – 10 års dokumentert salgserfaring
  • Erfaring fra hele salgsprosessen. Alt fra booking og gjennomføring av kundemøter, til onboarding og overlevering
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og formuleringsevne – både muntlig og skriftlig
  • Gjerne relevant bransjeerfaring innen kommunikasjon og markedsføring, for eksempel fra reklamebyrå, digitalbyrå men også gjerne fra kundesiden

Den ideelle kandidaten har også gjerne erfaring fra detaljhandel, FMCG og forbruksvarer.

Kandidater av begge kjønn oppfordres å søke!

 

Vi kan tilby

Som Key Account Manager hos Loyaltic vil du få mulighet til å utvikle dine salgs- og markedsføringsevner med noen av markedets mest interessante kunder og løsninger. Du får sjansen til å jobbe både nasjonalt og internasjonalt i et selskap i stor vekst!

Vi kan tilby en svært fleksibel og uavhengig arbeidsplass der du får mulighet til å jobbe med løsninger som ligger i fremkant på markedet når det gjelder effektive og målstyrte markedsføringsløsninger.

Loyaltic er en del av Qwamplify Group, et internasjonalt selskap med hovedkontor i Paris. For den rette kandidaten åpner dette opp for uendelige muligheter innenfor en raskt voksende større organisasjon.

Om arbeidsgiveren

Siden starten for 10 år siden har Loyaltic hjulpet selskaper å få oppmerksomhet og interesse hos kundene sine ved hjelp av digital media, kampanjer og lojalitetsprogrammer.

Loyaltic er et team på 20 stk fordelt på to kontorer – Helsinki og Stockholm. Ettersom vi er på det norske markedet skal vi også opprette et kontor i Oslo.
Vi lager både store markedsføringskampanjer på nordisk skala, samt små lokale prosjekter for mindre kunder. for kunder i segmentene forbruksvarer, retail, e-commerce og B2B

Loyaltic er eid av den europeiske gruppen Qwamplify, som har hovedkontor i Frankrike.
Dette gjør at vi tilhører et internasjonalt felleskap med mye kompetanse, erfaringer og kunnskap.

Våre konsulenter

Kristian Carlstedt
Seniorrådgiver