Er du Sarpsborg Spesialistsenter sin nye Klinikkleder?

Er du Sarpsborg Spesialistsenter sin nye Klinikkleder?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Klinikkleder
Arbeidsgiver:
Colosseum Man Holding AS
Sted:
Sarpsborg
Søknadsfrist:
Løst

Til Sarpsborg Spesialistsenter ser vi nå etter en ny Klinikkleder som har lyst til å ta totalansvaret ved senteret. Det inkluderer personalledelse, administrasjon og fullt resultatansvar. I denne rollen vil du ha mulighet til å skape vekst gjennom å bidra til at klinikken har de beste legene og et godt miljø, og dermed fremstår som et attraktivt spesialistsenter for pasienter i regionen.

Riktig person vil bidra til å identifisere og realisere synergier internt og med øvrige klinikker i konsernet. Relasjonsbygging mot forsikringsselskaper, offentlige sykehus og øvrige eksterne grensesnitt vil også være i fokus. For å oppnå god systemintegrasjon på senteret vil det være en fordel med overordnet IT-systemforståelse og interesse. Sarpsborg Spesialistsenter er per i dag et eget AS og klinikkleder vil derfor også registreres som daglig leder for selskapet. Stillingen rapporterer til CEO i eierselskapet Colosseum Man Holding.

Arbeidsoppgaver:

  • Personal, økonomi- og budsjettansvar
  • Strukturere og håndtere eksterne samarbeidspartnere og leverandører
  • Kontinuerlig planlegge og oppdatere investeringsbehov og gjennomføre investeringer og oppgraderinger ihht. vedtatte planer
  • Sørger for kommunikasjonsflyt internt blant fast ansatte, leger, kunder og pasienter
  • Sørge for kommunikasjon eksternt mot pasienter, forsikringsselskapene, sykehusene og henvisende leger for å legge til rette for god behandling og flere pasienter
  • Bidra til at klinikken har ressurser og krav på rett nivå, herunder riktig organisasjon og bemanning for å nå mål og budsjett
  • Fordele arbeidsoppgaver, myndighet og ansvar slik at logistikk, drift og behandling fungerer på klinikken
  • Sikre godt samarbeid med leger/kirurger og legge til rette for at legene kan bidra til vekst og utvikling for selskapet

Ønskede kvalifikasjoner:
Klinikkleder bør være utdannet sykepleier eller ha liknende relevant utdanning/erfaring. Det er nødvendig med helsefaglig ledererfaring, samt erfaring innen personalledelse og økonomistyring. For å lykkes i rollen ser vi for oss at du kommuniserer effektivt med både interne og eksterne parter, og evner å se fremover. Gode analytiske egenskaper og forståelse for tall og økonomi er også viktig. Klinikkleder må være en trygg leder, med gode gjennomføringsevner.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81 / e-post: is@capus.no.

Om Colosseum Man Holding:
Colosseum Man Holding omsetter for ca 300 MNOK og har klinikker og sykehus i Norge og Sverige. Hovedtyngden av virksomheten er innen urologi, men vi leverer også tjenester innen flere andre områder som f.eks ortopedi, gynekologi og allmennmedisin. Hovedkontoret vårt er i Oslo.
 

Om arbeidsgiveren

Colosseum Man Holding omsetter for ca 300 MNOK og har klinikker og sykehus i Norge og Sverige. Hovedtyngden av virksomheten er innen urologi, men vi leverer også tjenester innen flere andre områder som f.eks ortopedi, gynekologi og allmennmedisin. Hovedkontoret vårt er i Oslo.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner
Ida Samuelsen
Researcher