Har du lyst til å jobbe med den mest fremtidsrettede prosjektplattformen i anleggsbransjen? Infrakit søker Avdelingsleder tjenester.

Har du lyst til å jobbe med den mest fremtidsrettede prosjektplattformen i anleggsbransjen? Infrakit søker Avdelingsleder tjenester.
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder tjenester
Arbeidgiver:
Infrakit AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Har du erfaring fra anleggsbransjen og ønsker å drive salg med bransjens mest ettertraktede plattform?

Plattformen skaper samarbeid og integrasjoner som gir automatikk og kvalitetssikring i infrastrukturprosjekter. Infrakit leverer en delingsplattform for all relevant informasjon for grunnarbeider til prosjektledelse. Det gjør at alle deltagerne i små og store anleggsprosjekter effektivt og veldig enkelt får tilgang til den informasjonen de trenger for å gjøre sitt arbeid, når de trenger det.

Prosjektplattformen startet opp i Norge i 2017 og har allerede kunder over hele Norge. Misjonen vår er å tilby en åpen og uavhengig skyplattform slik at infrastrukturbransjen skal lykkes med digitalisering, BIM og VDC. Visjonen er en bærekraftig anleggsbransje uten feilbygging og dobbeltarbeid.

Infrakit vokser og ønsker seg en Avdelingsleder tjenester til å sitt kontor i Nydalen i Oslo. Vi ser etter deg som brenner for digitalisering av anleggsbransjen og har lyst til å bygge opp en tjenesteavdeling. Du vil hjelpe entreprenører og byggherrer over hele landet, så du kan ikke være redd for å ringe, reise og ha kundemøter (fysisk og digitalt).

For å lykkes i rollen må du ha interesse for anleggsbransjen, være nysgjerrig på kunden og være proaktiv. Du vil også få mulighet til å beholde og utvikle langsiktige forhold til alle aktørene i anleggsbransjen. Avdelingsleder tjenester vil dra nytte av å være kreativ og ha gode gjennomføringsevner, sette seg mål og jobbe strukturert for å nå disse.
Stillingen rapporterer til daglig leder.

Kvalifikasjoner:
 • Høyere utdanning, fortrinnsvis Master, innen teknologi, anlegg eller ingeniør.
 • Erfaring med nysalg innen software, maskinstyring eller landmålerutstyr, og kunne vise til gode resultater.
 • Erfaring som landmåler, geomatikk og/eller feltarbeid i anleggsbransjen er avgjørende for å forstå kundens behov.
 • Faglig tyngde innenfor et eller flere av disse områdene er en fordel: BIM, VDC, CAD-programvare, geomatikk.
 • Nettverk i bransjen vil være en stor fordel.
 • Gode skriftlige ferdigheter, både på norsk og engelsk.
 • Miljøet i Infrakit preges av ærlighet, omsorg og profesjonalitet med fokus på å ha det gøy – er dette deg?


Hva vi tilbyr
Teamet hos Infrakit er en vennlig og hyggelig gjeng, og noen av bransjens dyktigste folk. Som Avdelingsleder tjenester vil du ha stor påvirkning i et fremtidsorientert og kundesentrert digitalt selskap. Til daglig holder vi på med det andre går og drømmer om. Hos Infrakit får du:
 • Frihet og ansvar over arbeidet ditt
 • En åpen, vennlig og samarbeidende kultur – dette er Infrakit! Glimrende balanse mellom arbeid og fritid
 • Førsteklasses arbeidsutstyr du kan velge selv
 • Konkurransedyktig lønn og ytelser
   

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81 / e-post: is@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Infrakit er en unik prosjektplattform for anlegg og infrastrukturprosjekter. Infrakit AS ble stiftet i 2017 og er et datterselskap av Infrakit Group OY som ble etablert i 2010. Infrakit BIM Cloud ble påbegynt i 2010, og siden den gang har plattformen vokst og kan nå brukes til planlegg, prosjektering og bygging av infrastrukturprosjekter. Infrakit fungerer godt med alle CAD software og har integrasjon /automatikk med alle anleggsmaskiner/- utstyr i bransjen. Prosjektplattformen fungerer i sanntid og i dagens marked er det ingen konkurrenter med et tilsvarende produkt.

Infrakit er etablert i Frankrike, Tyskland, Nederland, England, Sverige og Norge, med forhandlere i flere land og svært dyktige utviklere i Helsinki og Beograd. Nye funksjoner lanseres månedlig, eller umiddelbart ved behov, og Infrakit AS har et tett og inspirerende samarbeid på tvers av landegrensene. Vi har et sterkt morselskap i ryggen og samarbeider med Gemini, Novapoint, Focus Software, Leica, Novatron, Makin3D, Digpilot, Trimble, Topcon, Pointscene, ArcGIS m.fl. Vi er også medlem i BA-Nettverket og Building Smart.

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Researcher