Solution Architect SAP MM/SD

Solution Architect SAP MM/SD
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Solution Architect SAP MM/SD
Arbeidsgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Elkjøp Nordic søker nå en SAP senior konsulent / SAP løsningsarkitekt med kjernefokus på MM og SD, samt logistikkrelevant masterdata. Vi ser etter en som brenner for å designe, utvikle og implementere gode løsninger innenfor dette fagområdet. Utvikling vil skje både som en del av daglig drift og i større og mindre prosjekter.

Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP. Du vil i denne rollen ha muligheten til å støtte opp under et prosjekt hvor de skal implementere et framtidig systemlandskap i henhold til SAP roadmap for Retail med cloud og on-premis installasjoner, her inngår bl.a. SAP CAR, SAP TM, EM og EWM.

Du må kunne jobbe både selvstendig og som en del av større og mindre team og kunne delta i tverrfaglige diskusjoner for å finne de beste løsningene. Stillingen vil rapportere til teamlead for IT Supply Chain som er en del av IT Systems and Operations.

Arbeidsoppgaver

  • Analyser, planlegging, spesifisering og utvikling av vårt SAP plattform i tråd med forretningsønsker, samt foreslå forbedringer knyttet til deres løsning for MM og SD.
  • Holde deg oppdatert på ditt fagområde (både forretning og SAP) 
  • Rådgivning i strategisk virksomhetsanalyse og bistå med formulering av behov til detaljert kravspesifikasjon 
  • Ha ansvar for cross docking og article master i SAP.
  • Sitte med løsnings ansvar innenfor ett eller flere fagområder.

 

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det.

Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Miljøet preges av at våre kunder alltid skal være fornøyde, av god lagånd, stolthet og stor tro på det vi gjør. Din oppgave blir sammen med andre, å gjøre våre interne og eksterne kunder 100 prosent fornøyd hver dag.

Hos oss kommer du til å få god opplæring, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gode karrieremuligheter, gunstige personalkjøps- og forsikringsordninger. Vi holder til i nye, topp moderne og flotte lokaler i Nydalen i Oslo.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen.

 

Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus ved Senior Rådgiver Per Haakon Flottorp på 904 78 333 / phf@capus.no eller Rekrutteringsassistent Thomas Bjerke på 472 60 377 / tb@capus.no.

Vi ser frem til å motta din søknad.

Om arbeidsgiveren

Elkjøp Nordic er Nordens største butikkjede innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Konsernet har varehus i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og Færøyene.
Elkjøp Nordic omsatte i regnskapsåret 2017/18 for i overkant av 36 milliarder kroner og har en markedsandel på over 25 prosent i alle nordiske land. Alle de 430 varehusene i Norden får i all hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på over 110.000 m2.
Konsernet har rundt 10.300 medarbeidere og er eid av britiske Dixons Carphone, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.
Elkjøp Nordic har sitt hovedkontor i Nydalen i Oslo.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Rådgiver
Thomas Bjerke
Rekrutteringassistent