Administrasjonssjef – Sykehusbygg HF

Administrasjonssjef – Sykehusbygg HF
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Administrasjonssjef
Arbeidsgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Sykehusbygg søker administrasjonssjef som skal lede Sykehusbyggs administrative virksomhet. Administrasjonssjefen vil ha ansvar for et bredt spekter av oppgaver. Du skal være en administrasjonsfaglig støtte for hele virksomheten, samt ansvarlig for oppfølging mot styret og eier. Ansvaret omfatter blant annet økonomisk langtidsplan, årlig melding, rapportering og årsregnskap. Administrasjonssjef rapporterer til administrerende direktør. Stillingen er plassert i ledergruppen, og skal bidra aktivt til utvikling av Sykehusbygg HF.  

 

Arbeidsoppgaver

 • Lede, koordinere og drifte den administrative virksomheten til Sykehusbygg
 • Lede virksomhetens regnskap, budsjett, HR, IKT, tillitsvalgte, kommunikasjon og intern HMS
 • Overordnet ansvar for selskapets regnskap og økonomistyring, samt rapportering til ledergruppen, styret og eierne
 • Ansvarlig for foretakets kommunikasjon, sørge for god og koordinert informasjon både internt og eksternt
 • Lede og tilrettelegge for medbestemmelse gjennom ulike utvalg (AMU, tillitsvalgte, allmøter mv)
 • Bistå administrerende direktør med iverksettelse av styrevedtak.
 • Forberede og følge opp saker til ledermøter og styret
 • Initiere forbedrings- og utviklingsprosesser innenfor det administrative området slik at de støtter opp om Sykehusbyggs mål og behov
 • Videreutvikler og gjennomføre en god lønns- og personalpolitikk i Sykehusbygg
 • Avdelingssjef vil ha resultat, personal- og økonomiansvar innen sitt ansvarsområde

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdannelse
 • Ledererfaring med dokumenterbare gode resultater
 • Erfaring med budsjett- og økonomistyring og HR-og personalforvaltning
 • Erfaring fra endringsprosesser
 • Kunnskap om kommunikasjon og mediehåndtering
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Stillingen som administrasjonssjef stiller spesielle krav til kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt å fremstå som en tydelig og trygg lagspiller som utøver lederrollen på en tillitsskapende måte. Du har god evne til å delegere, er en kultur- og relasjonsbygger, samt nytenkende og innovativ.

 

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim. Reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere. Vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging og bygging.

 

Søknadsfrist: 18.11.2018

 

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

 

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med konstituert adm.dir. Bjørn Remen på telefon 977 29 133 eller Rådgivere i rekrutteringsselskapet Capus; Kristian Lennertzen (tlf: 916 16 073) og Nathalie Smulders (tlf: 470 83 841).

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Våre konsulenter

Maria Loftheim
Researcher
Nathalie Smulders
Research Manager