Avdelingssjef – Rådgivingsavdelingen

Avdelingssjef – Rådgivingsavdelingen
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingssjef for rådgivingsavdelingen
Arbeidsgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Sykehusbygg søker avdelingssjef til Rådgivingsavdelingen. Vedkommende til ha ansvar for et bredt spekter av oppgaver knyttet til utvikling av morgendagens sykehus. Du vil lede en rådgivningsavdeling som jobber med planlegging og bygging av sykehus og helsebygg. Avdelingssjef har resultat, personal- og økonomiansvar for Rådgivningavdelingen og rapporterer til administrerende direktør. Stillingen er plassert i ledergruppen, og skal bidra aktivt til utvikling av Sykehusbygg HF. 

 

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å sikre en enhetlig gjennomføring av prosjektene i tråd med Sykehusbygg HF sitt styringssystem
 • Utvikle tjenestetilbudet i avdelingen i tråd med virksomhetsstrategien
 • Oppfølging av relevante nasjonale- og internasjonale nettverk, samt kundeoppfølging
 • Interne utviklingsprosjekter som tildeles avdelingen fra avdeling Kunnskapsutvikling
 • Delta i utarbeidelse av budsjett- og økonomisk langtidsplan for foretaket
 • Informasjon til medarbeiderne i avdelingen og eksternt innen sitt ansvarsområde
 • Avdelingssjef vil ha resultat, personal- og økonomiansvar innen sitt ansvarsområde

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdannelse
 • Erfaring fra prosjektarbeid og ledelse av rådgivningsvirksomhet
 • Ledererfaring med dokumenterbare gode resultater
 • Erfaring fra endringsprosesser, omdømmebygging og mediehåndtering
 • Erfaring fra planlegging og bygging av sykehus og/eller helsebygg er ønskelig
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Stillingen som avdelingssjef stiller spesielle krav til kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt å fremstå som en tydelig og trygg lagspiller som utøver lederrollen på en tillitsskapende måte. Du har god evne til å delegere, er en kultur- og relasjonsbygger samt nytenkende og innovativ.

 

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim. Reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging. Dette for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

 

Søknadsfrist: 18.11.2018

 

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

 

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med konstituert adm.dir. Bjørn Remen på telefon 977 29 133 eller Rådgivere i rekrutteringsselskapet Capus; Kristian Lennertzen (tlf: 916 16 073) og Nathalie Smulders (tlf: 470 83 841).

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Research Manager