Sykehusbygg søker BIM-tekniker

Sykehusbygg søker BIM-tekniker
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
BIM-tekniker
Arbeidsgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Sykehusbygg HF har ansvar for databasene for arealene i norske sykehus. Vi søker etter en medarbeider for utvikling og vedlikehold av klassifikasjonssystem og IFC- BIM objekter for helsebygg, og med erfaring fra utarbeidelse fra 3D-objekt for sykehus. Stillingen vil være nært koblet til andre utviklingsoppgaver i Sykehusbygg, og ha en sentral rolle i utvikling av morgendagens sykehus. Stillingen er plassert i rådgivingsavdelingen, og rapporterer til leder for avdelingen.

 

Arbeidsoppgaver

 • Ansvarlig for å ta imot og administrere BIM-modeller, samt styre brukertilgang
 • IFC-bearbeiding (Industry Foundation Classes) og modellutveksling 
 • 3D-modellering av sykehusutstyr
 • Konstruksjon og installasjon med DAK
 • Struktur og databehandling, herunder teknisk support og videreutvikling av klassifikasjonssystemet
 • Opplæring i egen organisasjon for digital bruk i byggeprosjekter
 • Utvikle kobling til andre databaser, blant annet dRofus

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse som BIM-tekniker eller ingeniør
 • God teoretisk og praktisk kunnskap innen et eller flere av fagområdene; ventilasjon, varmeanlegg, kjøleteknikk, sanitæranlegg og automatikk rettet mot bygg/anlegg.
 • Kjennskap til databaser og utveksling av data mellom ulike databaser
 • Kjennskap til flere av følgende systemplattformer:
  Revit, ARCHICAD, SolibriSketchUpAutocadExcel, Magicad, SQL, Python
 • Kan vise til gode resultater fra tilsvarende rolle

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Som BIM-tekniker er det viktig for oss at du har god leveransedyktighet, og er en effektiv og pålitelig lagspiller med evne til å arbeide systematisk og målrettet.

 

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim, eller lokalkontoret i Oslo. Reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging og bygging. Dette for å utvikle og bygge framtidens sykehus.

 

Søknadsfrist: 06.01.2019

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med sjef for Prosjekt- og Rådgivingsavdelingen, Marte Lauvsnes, på telefon 970 41 181 eller vår rådgiver i Capus Kristian Lennertzen, telefon 916 16 073.

 

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Research Manager