Sykehusbygg søker rådgivere/spesialrådgivere innen logistikk

Sykehusbygg søker rådgivere/spesialrådgivere innen logistikk
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver/spesialrådgiver logistikk
Arbeidgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Sykehusbygg søker etter rådgivere/spesialrådgivere innen logistikk. I Sykehusbygg vil du jobbe i et kompetent tverrfaglig miljø med planlegging av konsepter og løsninger for varelogistikk i nye sykehus som skal bygges. Du vil også jobbe med realisering av konseptene og løsningene i byggefasen. Sykehus er komplekse logistikkvirksomheter, som logistikkfaglig gir utfordrende og interessante arbeidsoppgaver.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver

  • Rådgiving, utredning og prosjektledelse knyttet til konseptvalg og løsninger for varelogistikk i planleggingsfasen
  • I byggefasen bidra til utarbeidelse av konkurransegrunnlag og gjennomføring knyttet til konsepter og løsninger for varelogistikk
  • Utvikling og forbedring av Sykehusbyggs metodikk og verktøy knyttet til konseptprogram og veileder innen varelogistikk.
  • Erfaringsoverføring og formidling av ny kunnskap

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning, gjerne innen områdene logistikk/industriell økonomi, produksjonsplanlegging/prosjektledelse
  • Relevant arbeidserfaring innen logistikk
  • Relevant arbeidserfaring fra prosjektarbeid
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Søkere med kortere arbeidserfaring oppfordres også til å søke

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Vi ser etter deg som evner å arbeide metodisk, systematisk og målrettet. Du har gode analytiske evner, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og er effektiv og pålitelig.

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim eller Oslo. Reisevirksomhet må påregnes.Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig», og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging og sykehusbygging. Dette for å kunne utvikle og bygge fremtidens sykehus.

Søknadsfrist: 13.01.2019

 

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med fagansvarlig logistikk, Bjørn Bakken, på telefon 909 80 315, avdelingssjef Marte Lauvsnes på telefon 970 41 181 eller vår rådgiver i Capus Steinar Nilsen, telefon 99 10 04 36 

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå. Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene. Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene. Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

Våre konsulenter