Leder IT Trafikkinformasjon, Terminal og Flyside

Leder IT Trafikkinformasjon, Terminal og Flyside
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder IT Trafikkinformasjon, Terminal og Flyside
Arbeidsgiver:
Avinor AS
Sted:
Gardermoen
Søknadsfrist:
Løst

Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som støtter din reise fra du går inn på en flyplass, selve flyturen, til du er landet trygt og har hentet din bagasje på bestemmelsesstedet? Det er vi i Avinor som sikrer alle disse prosessene. Vår visjon er å være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten og en viktig suksessfaktor for å lykkes, er dyktige medarbeidere. 

 

Vi søker nå en Leder for Trafikkinformasjon, Terminal og Flyside. Produktenheten har ansvar for hele livssyklusen til sine produkter i form av systemer og tjenester og består av ca. 20 medarbeidere.

 

Stillingen inngår i den nyetablerte enheten ”Digitale Produktområder” som er en del av Avinor Konsern IT. Enheten skal utvikle, forvalte og drifte Avinors digitale løsninger basert på innovativ utnyttelse av teknologi, robuste prosesser og konsernets IT-strategi. Stillingen inngår i enhetens ledergruppe og er en del av IT Operasjonssenterets Major Incident Manager ordning.

 

Ansvarsområder:

 • Lede enheten gjennom en endringsreise med fokus på utvikling, transformasjon og innovasjon
 • Utvikling av enhetens arbeidsform og kultur i tråd med autonome produktteam
 • Bidra til utvikling av fagområdet, ta ansvar for dialogen med kundene og styre leverandører
 • Ledelse av enheten Trafikkinformasjon, Terminal og Flyside, herunder økonomi og leveranseansvar samt avdelingsledelse og personalledelse av medarbeiderne
 • Gjennomføre anskaffelser og styre avrop på gjeldende rammeavtaler for tillagte ansvarsområder

 

Som leder i Avinor har man ansvar for utvikling og implementering av konsernets strategi og verdier, og sørge for informasjon til egne medarbeidere og bygge egen organisasjon. Å utfordre eksisterende holdninger er en del av lederoppgaven.

 

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyskole-/universitetsutdanning, fortrinnsvis på masternivå
 • Erfaring med endringsledelse, avdelingsledelse, eller teamledelse
 • Minimum 5 år med relevant erfaring innenfor flere deler av livssyklusen til systemer og tjenester
 • Sterk generell IT-kompetanse
 • Det er en fordel om du har erfaring med innovasjon, smidige arbeidsformer, kontinuerlig forbedring og ITIL
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

 

Arbeidssted: Gardermoen

 

For mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte Simen Bergsrud, Leder Digitale Produktområder i Avinor (900 51 145), Jonas Rambæk, partner i Capus (932 42 133) eller Thomas Bjerke, prosjektkoordinator i Capus (472 60 377).

 

Søknadsfrist: Utløpt

 

Vi ser frem til å lese din søknad!

Om arbeidsgiveren

Avinor eier og driver 45 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. Hvert år reiser rundt 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser. Konsern IT har ansvar for all planlegging, utvikling og drift av IT i Avinor og har ca. 135 ansatte fordelt på Gardermoen, Bjørvika samt et uteapparat på en del lufthavner. Enheten består av avdelingene Strategi, System og Drift i tillegg til en stabsfunksjon. Innen 2021 skal Avinor være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten.

Vi knytter verdifulle relasjoner
Våre verdier er åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert

Våre konsulenter

Thomas Bjerke
Prosjektkoordinator