Økonomisjef

Økonomisjef
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Økonomisjef
Arbeidsgiver:
Norsk Pasientskadeerstatning
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi søker en dyktig leder til økonomiseksjonen vår. Seksjonen har ansvar for økonomistyring(inkludert regnskap), beregning og innkreving av tilskudd fra offentlig ogprivat helsetjeneste, i tillegg til statistikk og styringsinformasjon.

Vi utbetaler årlig om lag 1 milliard kroner i erstatninger gjennom økonomisystemene våre ogkrever inn tilsvarende i tilskudd. Driftsbudsjettet vårt er på 205 mill. kroneri 2019. Økonomiseksjonen har ansvaret for å utarbeide prognoser, budsjettere og sørge for trygg og korrekt oppfølging av økonomiområdet.

Økonomiseksjonen har ti medarbeidere og er en av fire seksjoner i NPEs administrasjonsavdeling. Stillingen rapporterer til avdelingsdirektør og inngår i avdelingens ledergruppe.

Seksjonen har stabsfunksjoner for NPEs ledelse og er involvert i styringsdialogen med Helse- og omsorgsdepartementet og dialogen med Riksrevisjonen.

 

Arbeidsoppgaver

 • Lede og utvikle seksjonen og medarbeiderne.
 • Vedlikeholde og utvikle NPEs økonomistyring.
 • Bidra til at NPEs ledelse tar beslutninger på best mulig grunnlag.
 • Faglig ansvar innenfor seksjonens fagfelt.
 • Bidra til å utvikle NPE utover eget fagområde.
 • Personalansvar for seksjonens medarbeidere. 

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen økonomi
 • Relevant erfaring fra økonomistyring, gjerne fra offentlig sektor
 • Meget gode ferdigheter i norsk skriftlig og muntlig
 • Gode digitale ferdigheter
 • Ledererfaring med personalansvar er ønskelig 

Personlige egenskaper

Vi søker en leder kan jobbe operativt innenfor seksjonens ansvarsfelt, men som samtidig har evne til å løfte blikket og se hvordan seksjonen kan bidra. Du har sterk tallforståelse, jobber strukturert og sørger for god måloppnåelse. Du er nysgjerrig, liker å holde deg oppdatert og har fokus på kvalitetssikring og effektivisering.

Du trives med å lede andre og utvikle kompetanse hos medarbeiderne dine. Du har godt humør, trives i et høyt tempo og håndterer fint å ha mange baller i lufta. Du har gode samarbeidsevner, liker å jobbe med mennesker og kommuniser godt med ledelsen og andre brukere av økonomiseksjonens tjenester.  

Vi tilbyr

Du får en spennende lederjobb i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Hos oss får du viktige oppgaver, ansvar og faglige utfordringer. Du får anledning til å utvikle seksjonen og deg som leder videre. 

Stillingen lønnes som seksjonssjef i lønnsspennet mellom 780 000 og 860 000 kroner brutto per år i full stilling ut ifra en vurdering av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

 Vi tilbyr medlemskap i Statens pensjonskasse, sommertid/vintertid, fleksibel arbeidstid, trening i arbeidstiden, sentrale og trivelige lokaler i Oslo sentrum med nærhet til alle kollektivtilbud.

 

Capus bistår NPE med rekrutteringen og er førstehåndskontakt for interesserte søkere. Det er anledning til å kontakte Capus konfidensielt uten at oppdragsgiver (NPE) varsles innledningsvis, inntil formell søknad leveres inn. 

Om arbeidsgiveren

Vi søker en dyktig leder til økonomiseksjonen vår. Seksjonen har ansvar for økonomistyring(inkludert regnskap), beregning og innkreving av tilskudd fra offentlig ogprivat helsetjeneste, i tillegg til statistikk og styringsinformasjon. Vi utbetaler årlig om lag 1 milliard kroner i erstatninger gjennom økonomisystemene våre ogkrever inn tilsvarende i tilskudd. Driftsbudsjettet vårt er på 205 mill. kroneri 2019. […]

Våre konsulenter