Cyber Security Konsulent

Cyber Security Konsulent
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Cyber Security Konsulent
Arbeidsgiver:
ZACCO Innovation Technology Norway AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Zacco vokser og trenger å rekruttere flere personer med kunnskap innen Cyber Security. Vi søker nå en Cyber Security Konsulent til vårt kontor i Oslo. Er du klar for å ta det neste steget i din karriere? Vil du være med på å utvikle våre kunders bevissthet rundt sikkerhet? Vil du bidra til å etablere effektive, verdiskapende og forretningsstøttende prosesser og løsninger i eksisterende og fremtidige organisasjoner?

Da er dette stillingen for deg!

 

DETTE BLIR DIN ROLLE:
I Zacco vil du jobbe med utvikling og implementering av nødvendige sikkerhetsprosesser og funksjoner for kunder. Du kommer til å jobbe tett med kundens organisasjon og trenger derfor å være mottagelig for deres behov, samtidig som du veksler mellom å være drivende og rådgivende innen ulike områder.

Arbeidsoppgaver:

 • Design, implementering og analyse av tekniske sikkerhets- og IT- løsninger/miljøer
 • Delta i prosjekter for å sikre krav til Cyber Security, design og utvikling av sikkerhetsarkitektur og løsninger
 • Prosessimplementering og forbedringer
 • Penetrasjonstester, monitorering og sikkerhetsgranskninger
 • Revisjoner
 • Implementering av Zacco’s tjenester innen Cyber Security området
 • Rådgivning til våre kunder innen Cyber Security
 • Red teaming og digital forensics

 

VI SER FOR OSS AT DETTE BESKRIVER DEG:

Kvalifikasjoner:

 • Høyere, relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå
 • Teknisk kompetanse på design og implementering av Cyber Security- løsninger, herunder kunnskap om: Nettverk, operativsystemer, web applikasjoner, kodegranskning, penetrasjonstesting og skyløsninger
 • Sertifiseringer som CISSP, CISA,OSCP; QSA; PCI QSA, GIAC, vil vektlegges
 • Kunne se sikkerhetsbehov opp mot forretningsbehov
 • Forståelse for hvordan man balanserer sikkerhet innen dimensjonene: menneske, prosess og teknologi
 • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 

Personlige egenskaper:

 • Analytisk og strukturert
 • Resultatorientert
 • Løsningsorientert
 • Kundeorientert/serviceorientert

 

VI TILBYR:
Zacco er et av de sterkest voksende selskapene innen Cyber Security i Norden. Hos oss får du være med på en spennende reise innenfor immatrielle rettigheter og Cyber Security, og du vil få stor påvirkningskraft. Zacco er etablert i 6 ulike land og du har mulighet til å jobbe med spennende kunder over hele verden. I tillegg tilbyr vi gode utviklings- og utdanningsmuligheter, samarbeid med relevante organisasjoner og vi oppfordrer til deltagelse på seminarer med fokus på sikkerhet og IT.

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Jonas Rambæk (jonas.rambaek@capus.no) eller Kristine Emilie Lingen (kristine.lingen@capus.no). Du kan søke på stillingen via linken «søk her».

Søknadsfrist: 31.05.2019.  Søknader behandles fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Zacco er et moderne konsulentdrevet selskap med et 360°-perspektiv på immaterielle rettigheter (IP). Blant våre tjenester finner du utarbeidelse og behandling av patentsøknader, varemerkeregistreringer og designbeskyttelse, konfliktløsning, informasjonssikkerhet, IT-sikkerhet, sikker softwareutvikling og porteføljestyring. Vi er mer enn 500 eksperter innen alle aspekter av IP, herunder et stort antall erfarne patent-, varemerke- og designrådgivere samt svært dyktige advokater, administratorer og IT- og informasjonssikkerhetsspesialister. Vårt mål er å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner innen IP-rådgivning i tillegg til deres innovasjonspartner i utvikling av ny teknologi for å møte digitaliseringen som IP-bransjen står overfor, og som verden som helhet gjennomgår. Vår visjon er å sikre og beskytte hele innovasjonsprosessen til våre kunder og deres immaterielle aktiva. Med vår tekniske og juridiske ekspertise og vår erfaring ønsker vi å verne våre kunders innovasjon, slik at de kan nå sitt fulle potensiale og utvikling.
Zacco har gjennom de siste årene fokusert på Cyber Security som en del av vårt tjenestespekter og vi er i dag 64 personer som jobber med dette i Sverige, Danmark, Norge og India. I Norge er vi i etableringsfasen, og ønsker å skape et nytt Cyber Security miljø. Dersom du ønsker å være med på dette, er det deg vi ønsker å få med på laget!

Våre konsulenter

Kristine Emilie Lingen
Researcher