Systemkonsulent Max Manus

Systemkonsulent Max Manus
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Systemkonsulent
Arbeidsgiver:
Max Manus AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi har en stilling ledig som systemkonsulent i Max Manus sin leveranseavdeling i Oslo. Leveranseavdelingen leverer konsulenttjenester til alle Max Manus AS sine kunder i Norge, både offentlig helsevesen, Hjelpemiddelsentraler og private kunder og aktører. Vi leverer skreddersydde løsninger for talegjenkjenning, og gir våre kunder mulighet til å dokumentere enklere og mer effektivt.  Her er det rom for å jobbe med spennende teknologiske løsninger som gir nytteverdi og besparelser.

Per i dag leverer vi løsningene våre på Windows operativsystem, men vi er godt på vei inn til å kunne levere mobile løsninger. Vi jobber med Windows servere, Microsoft SQL og IIS – mest med lokale installasjoner, men vi jobber etter en “cloud first” strategi.
Vi jobber mer og mer med Citrix sine løsninger, og hvis du har erfaring med og/eller interesserer deg for virtuelle miljøer er det både positivt og spennende.

Vår avdeling jobber med alle aspekter av kundeleveranser – vi hjelper vår salgsavdeling med teknisk støtte i kundesalg, vi utarbeider spesifikasjoner på funksjonalitet og arbeidsflyt i nye løsninger og bistår vår utviklingsavdeling med produkttest. Vi hjelper våre kunder med planlegging av leveranser, oppgraderinger og veien videre, samt bistår dem med support ved behov. Vi leverer også opplæring i egne produkter.

En systemkonsulent hos oss har en variert hverdag hvor man får gleden av å prøve mange forskjellige hatter. Vi er prosjektledere, teknisk salgsstøtte, løsningsdesignere, undervisere, teknikere, testere, studenter og kollegaer.
Vi ønsker oss en kollega som kan bistå oss i arbeidet med å få effektivisert norsk helsevesen, hjulpet sykemeldte tilbake i jobb og til konstruktive samtaler over kaffeautomaten

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig og selvdreven
 • Strukturert
 • God læreevne
 • Løsningsorientert
 • Gode formidlingsevner
 • Sosial

Ønsket bakgrunn;

 • Relevant utdanning på Bachelor-/Masternivå

Ønsket erfaring:

 • Teknisk prosjektledelse
 • Drift/Kundestøtte
 • Teknisk kundeansvarlig
 • Erfaring med helsekunder

Vi kan tilby et sosialt arbeidsmiljø med gode arbeidskolleger. Hos oss får du jobbe med en spennende og samfunnsnyttig teknologi. Arbeidsoppgavene får du være med på å forme selv ut fra dine interesser og styrker, og vi oppfatter oss som en fleksibel arbeidsgiver. Vi er en relativt liten organisasjon og det er korte beslutningsveier. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringer, parkering for både sykkel og bil, garderobefasiliteter og ny kaffemaskin er rett rundt hjørnet.

For spørsmål knyttet til rollen, da kontakt med vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk (93242133/jonas.rambaek@capus.no).
 

Om arbeidsgiveren

Max Manus AS er et norsk teknologiselskap som gjennom de siste 40 år har spesialisert seg på kommunikasjons- og taleteknologiløsninger.

Selskapet ble opprettet av motstandshelten Max Manus i 1946. I april 2020 ble selskapet kjøpt opp av Verdane som etablerer et eget konsern med Max Manus og Conscriptor. Målet er å frigjøre mer tid til pasientomsorg gjennom bruk av digitale løsninger for administrasjon og dokumentasjon.

Våre konsulenter