Norges Forskningsråd søker IT-sikkerhetsansvarlig

Norges Forskningsråd søker IT-sikkerhetsansvarlig
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IT-sikkerhetsansvarlig
Arbeidsgiver:
Norges Forskningsråd
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Forskningsrådet søker IT-sikkerhetsansvarlig med erfaring fra å implementere og forvalte et høyt teknisk sikkerhetsnivå. Som IT-sikkerhetsansvarlig vil du få ansvaret for utvikling og vedlikehold av teknisk IT-sikkerhet for alle våre systemer. Stillingen er innplassert som
seniorrådgiver/spesialrådgiver, avhengig av hvilken kompetanse og bakgrunn du har.

Hovedarbeidsoppgaver 

•    Operativ drift av IT-sikkerhetsløsninger 
•    Gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyser knyttet til IT-sikkerhet
•    Rådgivning og faglig veiledning innen IT-sikkerhetsløsninger, samt implementere sikkerhetstiltak
•    Ansvar for tekniske sikkerhetskrav 
•    Delta i utvikling av nye løsninger 

Vi søker deg som 

•    Fortrinnsvis har mastergrad eller tilsvarende innenfor IT- og informasjonssikkerhet, lengre relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning
•    Har arbeidserfaring innenfor IT- og informasjonssikkerhet 
•    Er virksomhetsorientert og vet å navigere i balansen mellom risiko og forretningsverdi
•    Holder deg oppdatert på trusselbildet og trender
•    Har faglig kompetanse innenfor nettverksdesign og infrastrukturutvikling, sikkerhetstesting, system- og infrastrukturdrift i relasjon til IT-sikkerhet, sikkerhetsovervåkning og analyse og sikkerhetsrisiko- og sårbarhetsvurdering  
•    Tilfredsstiller kravene for å kunne bli sikkerhetsklarert
 

Vi tilbyr deg:

•    En utfordrende og selvstendig stilling i et hyggelig og godt arbeidsmiljø
•    Et kompetent og godt fagmiljø hvor vi legger vekt på kunnskapsdeling
•    lønn etter avtale, medlemskap i Statens pensjonskasse og Forskningsrådets forsikringsordninger
•    Sosiale goder som idrettslag, kunstforening og bedriftshytte

IT-avdelingen består av ca. 20 medarbeidere pluss eksterne konsulenter (10 personer på hhv drift og utvikling/rådgivning). Forskningsrådet satser sterkt på utvikling og bruk av IT-baserte verktøy både i møtet med eksterne brukere og i de interne administrative funksjonene. I en tjenesteorientert arkitektur har vi etablert helelektronisk søknadsmottak og saksbehandling som er unik i nasjonal sammenheng.  

Forskningsrådet er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. 

Ønsker du å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25. 

Som en del av vår praksis foretar vi bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Forskningsrådets eksterne samarbeidspartner Semac AS. Vi ber om at du legger ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.

For mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte Jonas Rambæk, partner i Capus (932 42 133) eller Thomas Bjerke, Sourcing Manager i Capus (472 60 377) 
 

Om arbeidsgiveren

Norges forskningsråd er myndighetenes sentrale rådgiver i forskningspolitiske spørsmål og fordeler årlig vel ni milliarder kroner til forskning og innovasjon. Forskningsrådet arbeider for økt internasjonalt samarbeid og økt deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram. Forskningsrådet skaper møteplasser og dialog mellom forskere, brukere av forskning og aktører som finansierer forskning.

Forsikringsrådet skal fremme forskning og innovasjon med høy kvalitet og relevans. Forskningsrådet skal bidra til å bygge kunnskap på prioriterte områder og til å sette Norge i stand til å møte utfordringer i samfunns- og næringsliv.

Våre konsulenter

Thomas Bjerke
Sourcing Manager