Sykehusbygg søker Rådgiver Spesialrom

Sykehusbygg søker Rådgiver Spesialrom
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver Spesialrom
Arbeidgiver:
SYKEHUSBYGG HF
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Løst

Vil du bidra til utvikling av spesialrom ved norske sykehus?

Sykehusbygg ønsker å utvide teamet som arbeider med spesialrom og søker nå etter en ingeniør, sivilingeniør, farmasøyt eller kandidater med tilsvarende, relevant utdannelse. Rett kandidat har solid erfaring innen arbeid med rentrom, legemiddelproduksjon, sykehusapotek, ventilasjon, validering eller annen kompetanse som berører spesialrom i sykehus.
Stillingen rapporterer til sjef for Rådgivingsavdelingen.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver du skal løse:
 • Bidra i ulike prosjekt som krever spesiell myndighetsbehandling, f.eks rentrom for legemiddelhåndtering, isolater, laboratorier for biologiske faktorer eller radioaktiv stråling
 • Lede prosessene som involverer ansatte, arkitekter/rådgivere, entreprenører og eiendoms-/driftsavdelingene ved de enkelte sykehus
 • Utarbeide og følge opp gjennomføringsplaner basert på prinsipper om validering fra EU GMP (Good Manufacturing Practice)
 • Gjennomgå tekniske- og bygningsmessige løsninger
 • Bidra i utvikling av Sykehusbyggs metodikk og løsninger innen spesialrom
Kvalifikasjoner vi gjerne ser du har:
 • Relevant høyere utdanning (f.eks ingeniør/sivilingeniør/farmasøyt). Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God erfaring med prosjektledelse
 • Kjennskap til planlegging, prosjektering, bygging og idriftsettelse
 • Kan vise til gode resultater
Vi legger vekt på dine personlige egenskaper
 • Evne til å arbeide systematisk og målrettet
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Leveransedyktighet
 • Effektiv og pålitelig
 • Løsningsorientert
 • Lagspiller

Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Trondheim, Holtermanns veg 1.
Noe reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg har fleksibel arbeidstid, offentlig tjenestepensjon og tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

Søknadsfrist: Løst

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk her». Du skal da fylle ut et skjema med personalia, samt laste opp nødvendig dokumentasjon. Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakt med:
Marte Lauvsnes, sjef for rådgivingsavdelingen på telefon 970 41 181,
Kristin Ramberg, fagansvarlig spesialrom på telefon 930 67 325 eller
Nathalie Smulders, Partner i Capus på telefon 470 83 841

Om arbeidsgiveren

Sykehusbygg er en fremoverlent arbeidsplass bestående av kompetente og profesjonelle medarbeidere med høyt samfunnsengasjement.

Sykehusbygg skaper framtidsrettet utvikling av sykehusbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring. Vi sikrer et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på høyt internasjonalt nivå. Sykehusbygg utfører tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter – og tjenester innen eiendom som gir felles gevinster for helsesektoren.

Sykehus-Norge har en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på mer enn 15 milliarder kroner årlig de nærmeste årene. Sykehusbygg planlegger og leder gjennomføringen av investeringsprosjektene på vegne av helseforetakene i Norge.

Vår prosjektportefølje øker og vi forsterker oss innenfor flere fagområder. Vi ser nå etter deg som har stort samfunnsengasjement, er fremoverlent og trigges av å jobbe på en arbeidsplass bestående av kompetente medarbeidere med høyt faglig nivå.

Våre konsulenter

Tobias Nielsen
Research Analyst