Vil du jobbe som Key Account Manager hos en av Norges ledende telekomentreprenører?

Vil du jobbe som Key Account Manager hos en av Norges ledende telekomentreprenører?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Key Account Manager
Arbeidsgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Ønsker du å jobbe med strategisk salg og kundeoppfølging av nasjonale og regionale kunder og ta del i selskapets vekststrategi?
 
Som Key Account Manager i Eltel vil du få ansvar for oppfølging av flere av selskapets prioriterte nasjonale og regionale kunder. Du vil også få mulighet til å jobbe med salg til nye kunder og gjennomføre store og betydelige tilbudsprosesser. Vi ser etter deg som er selvgående og fremoverlent, med gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper. For å lykkes ser vi for oss at du jobber strukturert og ser forretningsmuligheten Eltel kan tilby potensielle og eksisterende kunder. Stillingen rapporterer til selskapets Salgssjef.  
 
Primære ansvarsområder

  • Oppfølging av selskapets prioriterte og strategiske kunder med fokus på å utvikle kunderelasjoner, skape mersalg og utvikle forretningsmessig muligheter
  • Salg til nye kunder og markedssegmenter, og koordinere salgs- og markedsaktiviteter sammen med selskapets regionledere
  • Bidra til videreutvikling av salgsledelse, beste praksis salgsprosesser og salgskultur i selskapet
  • Prosjektledelse og kvalitetssikring av tilbud og verdiforslag 

  
Er dette deg? 
Vi ser etter deg som har erfaring med langsiktige salgsprosesser og større kunder, enten fra større private virksomheter eller offentlig sektor. Vi vil gjerne også at du har erfaring fra telecom industrien, men like gjerne innen IKT, olje/offshore, energi, kraft/elektro, automasjon og sikkerhet. For å lykkes ser vi for oss at du har erfaring fra aktiv kunde- og kontraktstyring, langsiktig relasjonsarbeid og tilbudsprosesser, samt har god teknisk og forretningsforståelse.
 
Vi tilbyr 
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver med konkurransedyktige betingelser for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende telekomentreprenører, og vil bli en del av et godt faglig og kollegialt miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger. 
 
Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av tjenester innen el- og telekommunikasjonsnettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2019 omsatte Eltel for 1,1 mrd euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 6 000. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm. I Norge er vi ca 1 000 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei i Oslo.

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Rådgiver Research og Analyse
Arne H. Underdal-Loktu
Partner