Vil du lede prosjekteringsprosessen i spennende og komplekse byggeprosjekter?

Vil du lede prosjekteringsprosessen i spennende og komplekse byggeprosjekter?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Prosjekteringsleder
Arbeidsgiver:
COWI AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Vil du lede prosjekteringsprosessen i spennende og komplekse byggeprosjekter?

Byggebransjen er i stor utvikling, og vi går foran og vinner stadig nye prestisjeprosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, og flere nye sykehus landet rundt.

VI HAR EN NØKKELROLLE I PROSJEKTER SOM VINNER VERDENSMESTERSKAP

I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser. Universitetssykehuset i Stavanger ble nylig kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt, og COWI satser videre og har store ambisjoner innen digitalisering og bærekraftig byutvikling.

Vi søker nå etter en Senior Prosjekteringsleder til vår seksjon for Prosjektledelse i Oslo, hvor du får en viktig rolle i å lede og koordinere prosjekteringsarbeidet fra utarbeidelse av tilbud og frem til ferdig prosjekt. Du har det overordnede blikket på prosjektet og koordinerer de andre fagene som er involvert. Det vil også innebære å bidra til å opprettholde vårt gode kunde -og leverandørforhold, kontakt med myndigheter, byggherre og andre samarbeidspartnere.

DU ER OPPTATT AV SAMARBEID, KVALITET OG UTVIKLING

Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder frem mot 2020, for at vi skal opprettholde og utvikle vår ledende posisjon i markedet. For å kunne forvalte det store ansvaret og den tilliten vi har fått av kundene våre også fremover trenger vi en faglig dyktig og engasjert kollega som vil være med oss på denne reisen.
Vi legger til rette for at du kan fortsette å utvikle deg innen prosjektledelse og bli en viktig del av et voksende kompetansemiljø hos oss.

Vår nye prosjekteringsleder har høyere utdanning, gjerne på bachelor eller masternivå, men erfaring fra riktig fagområde kan veie opp for manglende formell kompetanse. Tilleggsutdannelse i prosjektledelse vil være en fordel, og erfaring fra entreprenørbransjen er positivt. Vi ser gjerne at du har erfaring fra digital samhandling og bruken av BIM.

I tillegg ønsker vi at du har:

  • Lang erfaring fra prosjekteringsgruppeledelse eller prosjektledelse i større byggeprosjekter
  • Kunnskap om ulike entrepriseformer, kontraktkompetanse og erfaring med håndtering av prosjektrisiko vil være en fordel

Personlige egenskaper du kan kjenne deg igjen i vil for eksempel være inkluderende, løsningsorientert, proaktiv og strukturert. Du er interessert i teknologi, og deler gjerne på kunnskapen du besitter. Det oppfordres til at man tar et ansvar for å dele av sin kompetanse og erfaring for yngre profiler i selskapet via et mentorskap. Du anser deg som trygg i team bestående av medarbeidere med forskjellig bakgrunn.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

  • Kontorlokaler på Hasle/Løren, og prosjektkontor der prosjektene er.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, samt et positivt miljø med bedriftsidrettslag og andre aktiviteter.
  • COWI er eid av de ansatte og av en stiftelse, COWIFonden, noe som innebærer at overskuddet som genereres går tilbake til utvikling og vekst i selskapet og prosjekter vi tror på, eksempelvis Stavanger Universitetssykehus.
  • Et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.
  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver, arbeidsmåte og prosjekter, samtidig som du eier din egen utviklingsplan
  • Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

 

Om arbeidsgiveren

COWI ble etablert av ingeniøren Christian Ostenfeld i 1930 i Danmark. Ostenfelds første store oppgave var å renovere National-Scala. Etter å ha levert et renovert National-Scala foran 2000 mennesker i 1931, strømmet nye oppdrag inn og Ostenfeld ble en umiddelbar suksess. I dag er COWI en rådgivervirksomhet i Nord Europa med over 7200 ansatte. COWI leverer tjenester innen ingeniørteknikk, miljø og samfunnsøkonomi over hele verden.

Våre konsulenter

Kristian Carlstedt
Researcher