Dansk- og norskspråklig kunde- og logistikkassistent til Navamedic

Dansk- og norskspråklig kunde- og logistikkassistent til Navamedic
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kunde- og logistikkassistent
Arbeidgiver:
Navamedic ASA
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Arbeidsoppgaver
Som kunde- og logistikkassistent hos Navamedic får du en variert og spennende arbeidsdag. Du vil jobbe med support for salgsavdelingen i Danmark og Norge. Du vil få ansvar for dialog med norske og danske kunder og pasienter, i tillegg til oppfølging knyttet til dette. Du vil også få jobbe med ulike oppgaver innen logistikk, kundesupport og administrasjon. Arbeidssted vil være Oslo, og du vil inngå i salg- og markedsteamet. Stillingen rapporterer til salgsdirektør.

Kvalifikasjoner
Det er viktig at du kan gjøre deg meget godt forstått på både dansk og norsk, muntlig og skriftlig. I tillegg er det ønskelig at du er god muntlig og skriftlig på engelsk da vi har internasjonale partnere og kunder. Vi ønsker at du har noen års arbeidserfaring innen administrasjon, salg- og markedssupport, logistikk eller økonomi. Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med legemidler eller fra helsesektoren for øvrig.

Personlige egenskaper
For å lykkes er det avgjørende at du trives med å jobbe i team, brenner for å levere god service, og har øye for å gi det lille ekstra. Du som passer til denne rollen er fleksibel, liker å hjelpe andre og har et stort engasjement. Du ser raskt løsninger, jobber selvstendig, er nøye, og synes det er morsomt å jobbe med varierende arbeidsoppgaver. Har du et ønske om å utvikle deg videre, samt drives og motiveres av å være med i utviklingen av et legemiddelselskap i vekst er du rett person for oss.

Hva tilbyr vi?
Navamedic tilbyr deg en spennende rolle i et firma i vekst og utvikling. 
  • Vi er en pålitelig leverandør av produkter med høy kvalitet til sykehus og apotek, og dekker unike medisinske behov hos pasienter og forbrukere
  • Vi tilbyr en meningsfull arbeidsplass, vi tilrettelegger for personlig vekst og utvikling
  • Vi jobber for at alle våre ansatte skal ha en hverdag de trives i
  • Vi vil skape sunn og lønnsom vekst for våre eiere og aksjonærer 

For mer informasjon om selskapet, se: www.navamedic.com

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Researcher i Capus, Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no.

Om arbeidsgiveren

En spennende og bred rolle i et Nordisk pharmaselskap.

Navamedic ASA er et norsk selskap som distribuerer og markedsfører legemidler og medisinsk utstyr til sykehus og apotek i Norden, Baltikum og Benelux. Vi har hovedkontor i Oslo, og er notert på Oslo Børs. Vår spisskompetanse er salg, markedsføring og logistikk, og vi bistår våre europeiske partnere med å sikre full markedstilgang til våre kunder og markeder gjennom vår kompetanse og lokale forbrukerinnsikt. Vi jobber innenfor et bredt spekter av produkter og kategorier, og har særskilt kompetanse innen medisinsk ernæring, overvekt, gastro, urologi, samt ulike reseptfrie produkter til selvmedisinering.

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Researcher