Er du vår nye HR-rådgiver?

Er du vår nye HR-rådgiver?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR-rådgiver
Arbeidgiver:
Norsk helsenett SF (NHN)
Sted:
TRONDHEIM
Søknadsfrist:
Utløpt
Norsk Helsenett er en organisasjon i positiv vekst. Utviklings- og endringsprosjekter er viktige for oss i tiden fremover, noe som vil kreve strategisk, taktisk og operativt HR-arbeid.  Da en av våre interne HR-ressurser går over i en lederstilling i organisasjonen, er vi på utkikk etter deg som ønsker å jobbe innenfor HR-faget, og som vil være med på å utvikle NHN sammen med oss.  På lik linje med at Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, skal vi på HR-seksjonen knytte Norsk helsenett sammen som en virksomhet. Vi skal sikre tydelig identitet både internt og eksternt slik at NHN oppleves som en attraktiv tjenesteleverandør, samarbeidspartner og arbeidsgiver. 
Vi har nettopp vedtatt en ny virksomhetsstrategi - dette gir deg mulighet til å jobbe i en organisasjon med et stort samfunnsansvar og som jobber med å skape fremtidens helsetjeneste for oss som borgere. Som HR-rådgiver vil du være med på å understøtte våre strategiske mål, utvikle ønsket kultur og bidra til merverdi og legge til rette for en lærende organisasjon der de ansatte får gjort en effektiv jobb. Vi er tett på organisasjonen og er sparringspartnere for lederne i små og store utfordringer. Som HR-rådgiver hos oss vil du bli en del av et svært kompetent HR- miljø hvor blide, hardtarbeidende og engasjerte HR-kollegaer står klare for å ønske deg varmt velkommen. 
Ønsker du å få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss, og hva som driver våre ansatte i å levere på dette viktige samfunnsoppdraget?  Ta en titt her!  
Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. 

Som HR-rådgiver hos oss vil du inngå i vårt HR-team som består av 9 dedikerte ansatte, som er ansvarlig for alle områder innenfor HR. Vårt arbeidsmiljø preges av høyt tempo, nysgjerrighet, driv og omtanke for hverandre. Vi yter service til ledere, team og ansatte, og spiller på lag med lederne ved å veilede og gi dem den støtten de trenger for å gjøre jobben sin på best mulig måte. Vi ønsker derfor at du har erfaring og kompetanse slik at du trygt kan veilede i HR-relaterte spørsmål. Dette er en spennende stilling hvor du får mulighet til å jobbe med alle områder innenfor HR-faget. Her er ingen oppgave for liten, og ingen oppgave for stor. Hos oss får du jobbe i bredden innenfor HR-området, samtidig som du får spesialisere deg og muligheten til å drive prosesser/prosjekter i hele virksomheten. Arbeidsoppgavene dine vil kunne tilpasses ut ifra den kompetansen du har og organisasjonens behov. 

Som HR-rådgiver ønsker vi at du har høy kompetanse innenfor ett eller flere av disse områdene: 
 • Rekruttering - fra a til å
 • Teamutvikling - erfaring med å skape produktive og godt fungerende team
 • Organisasjonsutvikling – erfaring med leder- og medarbeiderutvikling, organisasjonsprosjekter og endringsprosesser fra start til slutt
 • Kulturbygging - erfaring fra kulturarbeid i store organisasjoner
 • Kompetansestyring - erfaring fra store organisasjoner
 • Arbeidsrett og samarbeid med fagorganisasjoner 
Vi ønsker oss en kollega som:
 • er entusiastisk, brenner for faget og er opptatt av å levere litt mer enn forventet
 • skaper gode relasjoner, er tillitsvekkende og som trives med å jobbe med folk
 • har høy gjennomføringsevne, og som er prosess- og resultatorientert
 • har god dømmekraft i situasjoner som krever individuelle løsninger (tilnærminger)
 • evner å jobbe selvstendig og har en strukturert og løsningsorientert tilnærming til oppgavene
 • liker høyt tempo, og som synes det er gøy å ha flere baller i luften
 • er trygg i både skriftlig og muntlig kommunikasjon 
 • motiveres av å jobbe med operasjonell HR så vel som strategisk HR
 • har faglig relevant utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
Vi garanterer høyt tempo, varierte arbeidsoppgaver og et fantastisk fagmiljø innen HR i en endringsvillig organisasjon. 

Vi tilbyr:
I Norsk helsenett lever vi etter våre verdier: Vi er nysgjerrige, vi har driv og vi bryr oss. Vi motiveres av visjonen om å knytte Helse-Norge sammen og med å forenkle helsetjenesten. Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet hvor ansatte har høy fagkompetanse, stort engasjement og utviklingsvilje. Du vil gjennom å jobbe hos oss møte kompetente og hyggelige kolleger som skaper et humørfylt og godt sosialt miljø, med mye latter og engasjement. Vi på HR er flinke til å feire oss selv når vi har gjort en god innsats - noe som er veldig ofte. Gjennom arbeidsdagen din vil du oppleve mye glede, anerkjennelse, høy grad av felleskap og inspirerende arbeidsoppgaver. 
Vi har konkurransedyktige betingelser og kan tilby deg en god pensjonsordning i KLP og gode forsikringsvilkår i DNB. Vi sitter i åpent kontorlandskap i moderne lokaler i Trondheim med gode fasiliteter på huset. 

Norsk helsenett er omfattet av sikkerhetsloven, og for ansatte i selskapet kan det potensielt bli aktuelt med sikkerhetsklarering. 
Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. 
Norsk helsenett knytter Helse-Norge sammen, og har som formål å gjøre helseinformasjon og digitale tjenester tilgjengelig – trygt, enkelt og relevant. Slik hjelper vi innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi jobber for å forenkle arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.

For å kunne realisere formålet er det viktig at vi er nysgjerrige, har driv og bryr oss – noe som også er våre verdier. Vi har ansvar for de nasjonale e-helseløsningene helsenorge.no, kjernejournal, e-resept og grunndata. Blant våre kunder er alle helseforetakene og de private sykehusene, alle kommuner, alle fastleger og en rekke andre helseaktører og ulike tredjepartsleverandører. Vi er et statsforetak med om lag 700 ansatte, og vårt hovedkontor er i Trondheim med avdelingskontor i Tromsø, Bergen, Svalbard og i Oslo. Les mer om oss på vår hjemmeside.
 

Om arbeidsgiveren

Norsk helsenett er et statseid selskap som utvikler og leverer digitale tjenester til helsesektoren. Vi jobber for å hjelpe innbyggerne med å mestre sin egen helsehverdag, helsesektoren til å yte gode helsetjenester, forskerne til å utvikle ny kunnskap og næringslivet til å levere sine tjenester for bedre helse. Vi forenkler arbeidsdagen til helseforvaltningen slik at de kan samle seg om sitt samfunnsoppdrag.

Våre konsulenter

Tonje Fossan-Waage
Seniorrådgiver