Vil du bli vår nye Rådgiver?

Vil du bli vår nye Rådgiver?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver- Research & Analyse
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Som Rådgiver- Research & Analyse i Capus vil du være med å bidra til vellykkede rekrutteringsprosesser for våre kunder. Du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at teamet når sine mål. Vi ser for oss at du raskt vil bli en viktig ressursperson i teamet.

For å lykkes i rollen er det viktig at du trives og er trygg i møte med kunder og kandidater, og at du liker en variert og hektisk hverdag. Du må ha driv og et ønske om å være den beste innenfor ditt fagområde. Arbeidshverdagen strekker seg fra søk etter og dialog med gode kandidater, til koordinering av rekrutteringsoppdrag og møter med kunder. 

Du får anledning til å jobbe med de største private og offentlige bedriftene i Norge. Muligheten til å lære faget rekruttering veldig grundig og får en fantastisk mulighet til bygge et nettverk både hos kunder og kandidater. 

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Høyere utdanning på minimum bachelor-nivå
  • Du er interessert i teknologi 
  • 1-5 års arbeidserfaring - stor fordel med erfaring fra salg 
  • Erfaring fra prosjektledelse/rekruttering teller positivt
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk 
  • Prosessorientert, selvgående, strukturert og pragmatisk

Hos oss opplever du et inkluderende miljø, hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.

Som ansatt i Capus vil du få jobbe med både sentrale offentlige aktører og anerkjente private virksomheter. Du vil bli en del av Norges største research- og analyseteam, hvor blant annet sosiale aktiviteter skaper trivsel og samarbeid. Capus utnytter de beste rekrutteringssystemene, har et svært høyt IT - sikkerhetsnivå og har egen inhouse marketing. 

Ring gjerne Bjørn Gjølme og fortell hva du kan bidra med 

Se mer om oss på ww.capus.no.

Vi behandler søknadene fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter