Vil du jobbe i Finans Norge med det nye arbeidslivet?

Vil du jobbe i Finans Norge med det nye arbeidslivet?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorrådgiver Arbeidsliv
Arbeidsgiver:
Finans Norge
Søknadsfrist:
Løst

Som næringens hovedorganisasjon skal Finans Norge bidra til at medlemmene oppnår hensiktsmessige rammevilkår. Vi ser etter omstillingsdyktige medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse som ønsker å bidra til at Finans Norge er en fremtidsrettet, tydelig og troverdig organisasjon. Trives du med å sette medlemmer i fokus og i tillegg identifiserer deg med målbildet vårt vil du kunne passe godt inn hos oss.    

Finans Norge ser etter deg som kan lede og drive prosjekter knyttet til det nye arbeidslivet, både alene, i team, og sammen med Finans Norges medlemmer og andre interessenter.

Hvordan påvirker digitaliseringen, nye kundekrav og strammere regulering arbeidslivet i finansnæringen? Hva skjer med mangfoldet, og hvordan endrer ledelse seg?

Har du lyst til å jobbe med disse spennende temaene hvor finansnæringen ligger i front? Du vil ha nær kontakt med banker og forsikringsselskap, utdanningsinstitusjoner og myndigheter. I rollen vil du være en pådriver for undersøkelser, analyser, foredrag og annet påvirkningsarbeid.

Den vi ser etter må kunne identifisere nye muligheter for Finans Norges arbeid med det nye arbeidslivet, og sikre en god forankring både internt og eksternt. Rollen får ansvar for å skape møteplasser, fasilitere workshops og danne nettverk.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra finansnæringen andre deler av næringslivet eller annen kommersiell virksomhet (gjerne som konsulent)
  • God metode- og prosessforståelse
  • Høyere utdanning
  • Minimum fire års relevant erfaring
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Nysgjerrig, omgjengelig og strukturert

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et hyggelig arbeidsmiljø
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum

Søknadsfrist 12.1.2020.  Søknader vil bli behandlet fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Finansnæringen er preget av «det grønne skiftet», raske endringer og spennende innovativ teknologi. Med ca 50 000 dedikerte ansatte er finansnæringen blant de aller mest digitaliserte næringene i Norge. Svært få næringer er mer avgjørende for bedrifter og folk sin hverdag, og de fleste har et livslangt kundeforhold til finansnæringen.

Våre konsulenter